Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladší přípravka

Příspěvky

Derby se Semínem pro naše prcky

27. 9. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mladší přípravka

Újezd - Semín 8:7

Branky: J. Zima 4x, J. Slavík 4x

Derby mladších přípravek se vším všudy. Kluci nastupující v obou klubech se znali ze škol a ze školek. Navíc se trenéři obou týmů Zima a Strnad taktéž velice dobře znají. Oba byli v dobách největší slávy újezdského týmu jeho oporami a hlavně nerozlučnými kamarády. Společně trénovali v Újezdě i mladší žáky ,se kterými byli na druhém místě v okresu Pardubice. Kluci z Újezdu byli po celý zápas o trochu lepší a celý zápas vedli. Semínští se, ale ukázali jako houževnatí soupeři, kteří zápas nevzdávali ani za stavu 8:3 pro domácí. Domácí Popek chytl v dnešním zápasu penaltu, čímž výrazně podržel svůj tým.
Zápas díky velké dívácké náštěvě doprovázela výborná atmosféra, kterou si kluci užili a hlavně si vychutnali fotbal, jehož byli součástí. Někteří kluci dali premiérový gól z penalty, z čehož byli velmi šťastný. Samozřejmostí je již tradičně děkovačka publiku a řev v kabině. Po fotbale si kluci odnesli něco na zub a to i semínští a pochutnali si na šunkové klobáse od Ládi Popka.
Touto cestou patří poděkování i Martinu Černému za korektně odpískaný zápas, Jirkovi Knížemu za koučování golmana, jenž zastoupil Martina Jandáka a všem účastníkům sportovní akce.

 

Kluci opět neporaženi

11. 9. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mladší přípravka

ÚJEZD - ŽIVANICE 6:6

Branky: Jirka Zima 5x, Matyášek Kučera,

Sestava:  Popek, Zima J., Zima P., Valiga, Kučera, Švejda, Zeman T., Zeman D., Málek, Petrovický, Křivka, Bělský, Gabriel, Jandáková, Havlíček, Tenušák,

Druhý mistrovský zápas jsme odehráli na domácím pažitu v Újezdě. Našim soupeřem byl celek z divizních Živanic.  Újezdečtí kluci byli celý zápas ve vedení, ale nakonec  brali remízu.  Střelecky se prosadil v pěti případech Jirka Zima. Šestou branku našeho týmu přidal Matyášek Kučera, pro něhož to byla premiérová trefa v našem dresu.  I ostatní kluci byli blízko ke vstřelení branky, ale zatím neměli tu kapku  fotbalového štěstíčka.  Nejhezčí akci zápasu předvedl Miky Petrovický, který s Jirkou Zimou  pěkně vyťukli celou obranu soupeře.  Kluci opět zápas odmakali na sto procent  a za předvedený výkon zaslouží pochvalu. Na to, že jsme úplně na začátku, tak jsou výkony dobrý.  Je však pořád na čem pracovat a zlepšovat, což půjde pouze poctivým tréninkem.  Díky rodičům a příbuzným kluků za podporu a povzbuzování.  Příště přivítáme velmi silný celek Parama Pardubice.

 

 

Premiérová výhra přípravky

6. 9. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mladší přípravka

Valy - Újezd 7:9

Branky: Jirka Zima 7x, Dan Zeman, Honza Valiga,

Nejmladší újezďáci zajížděli ke svému historicky prvnímu mistrovskému utkání na valský pažit. Před utkáním si kluci a Leonka s chutí zakřičeli nazkoušený předzápasový chorál a šlo se na věc. Vzhledem k tomu, že naši kluci se teprve v soutěži rozkoukávají, seznamují se s fotbalem a tým tvoří hlavně ročník 2009, nemohl nikdo doufat v bodový zisk. Kluci ovšem proti vrstevníkům z Valů podali velmi bojovný výkon a co je hlavní, fotbal je bavil bez ohledu jaký byl výsledek, neboť jsme po většinu utkání dotahovali náskok soupeře. Střelecky se prosadil Jirka Zima a své premiérové góly vstřelili Honza Valiga a mladší z bráchů Zemanových Daniel (ročník 2010). Kluci z obou klubů si po zápasu kopli penalty a musím říci, že i ty našim klukům docela šli. Po zápasu kluci poděkovali velké divácké návštěvě za podporu po vzoru ligových hvězd, kdy proběhlo i závěrečné focení obou týmů.
V kabině ještě proběhl velmi hlasitý vítězný pokřik a kluci si následně pochutnali na občerstvení od Ládi Popka.
Pochvala pro celý tým kluků a velká pochvala pro rodiče a fandy újezdeckých. Doufám, že podporovat svoje ratolesti budeme stejným způsobem i v době, kdy se dařit nebude. Kluci jsou na začátku a prohry se staršími kluky určitě přijdou.

 
 
 
 

Větší kluci z Choltic nad naše síly

30. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mladší přípravka

Choltice - Újezd 13:4
Branky: Petrovický, Křivka, Zima 2x,

Vyspělejší domácí celek dal našim malým začínajícím špuntům lekci v produktivitě. Ze zápasu je ovšem jasné, že budeme mít do budoucna na čem stavět, neboť jsou v našem týmu šikovní a zajímavý hráči. V budoucnu o nich ještě uslyšíte. Chce to ovšem čas a trpělivost.

   Poděkování za občerstvení pro děti ze strany Ládi Popka.