Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

Derby skončilo remízou

12. 5. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

rozklikni

 

Lehká výhra áčka, Benfika nebodovala

20. 4. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Staré Čivice - Újezd 0:4 (0:2)
Branky: Petříček Jakub 2x, Koblížek, Dvořáček

Hra v jasné režii našeho týmu, který nedokázal svoji drtivou převahu vyjádřit více góly k čemuž přispívalo i krásně rozkvetlé čivické hřiště.

Labské Chrčice - Benfika 3:2 (3:1)
Branky: O.Rozsévač, Kožený

Domácí tým před početnou diváckou kulisou získal první body v soutěži.

 

Šest bodů z hřišť soupeřů

5. 4. 2015

| Komentářů: 1

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Rohoznice - Újezd  4:5 (2:3)
Branky: Dvořáček 2x, Koblížek, Petříček Ja., Huňáček,

Domácí dokázali dvakrát srovnat dvougólové vedení našeho týmu k čemuž jsme přispěli hrubými chybami v obranné fázy. Na pátý gól , ale odpověď již nenašli. V sestavě se po zranění objevil Jakub Petříček, ale chyběli z různých důvodů Hladík, Bendžík, Rusín a Bosman, takže jsme sestavu lepili jak se dalo.

Přelovice "B" - Benfika 0:3 (0:1)
Branky: Havlíček, Rozsévač O., Kopáč,

Překvapivá výhra naší oslabené rezervy na hřišti v Přelovicích.

 

Dvě újezdské výhry

31. 3. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Rybitví 3:1 (1:0)

Dvořáček 2x, Koblížek

Výhra v pochodovém tempu bez většího nasazení, kterou ozdobil krásnou brankou Dvořáček

 

Benfika - Sopřeč (přátelsky) 5:1 (0:0)

Branky: Černý 2x, Strnad, Špitálský, Šebek

 

Jarní premiéra vyšla

22. 3. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Lipoltice - Újezd  0:3 (0:0)
Branky: Dvořáček 3x
Sestava: Jandák, J.Rozsévač, J.Petříček, Rusín, Rambousek, Bosman, Vohralík, Koblížek, Bendžík, Dvořáček, Hladík,
Střídali: Firbas, Huňáček,

   Do Lipoltic jsme odjeli bez dvou zraněných opor Hyvla a Petříčka (Karla).  Soupeř se tentokát představil na domácí půdě v lepší sestavě, než na našem hřišti a také více kousal.  Největší překážkou však bylo pro naše hráče lipoltické oraniště, na které jsme nemohli produkovat náš kombinační fotbal.  
    Do první šance utkání  se dostali domácí. Následovali tři naše šance, ale střelec se v prvním poločasu nenašel a tak se o poločasu odcházelo do kabin  za nerozhodného stavu.
     Druhý poločas zazdili domácí stoprocentní šanci, kdy z následného protiútoku udeřili naši hráči. V roli zakončovatele se osvědčil Dvořáček.  Druhý uklidňující gól přidal opět Dvořáček, který si poradil s několika bránícími hráči. Asi nejhezčí moment zápasu přišel deset minut před koncem, kdy Bendžík nádherným centrem našel ve vápně Dvořáčka, který z voleje uklinil míč k tyči bezmocného domácího golmana a zkompletoval tak hatrick.  Na lipoltickém hřišti se opravdu nedal hrát fotbal a tak diváci viděli spíše bojovnou kopanou.
     Pochvala pro střelce Dvořáčka, Bendžíka, Hladíka a Rusína.

 

Mizerná gólová produktivita

6. 3. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Městec Králové 2:4 (1:1)
Branky: Bendžík 2x
První poločas byl lepším celkem Městec, který šel zaslouženě do vedení. Naši hráči dokázali na konci poločasu hru vyrovnat a hlavně vstřelit i branku. Druhý poločas byl vyrovnaný, kdy si naši hráči vytvořili i několik velmi dobrých šancí. Soupeř však všechny naše šance přečkal bez úhony a opět šel do vedení. Na jejich vedoucí gól jsme opět dokázali odpovět. Po vyrovnání jsme měli možnost opět strhnout vítězství na svoji stranu, ale v koncovce se nám nedařilo. Soupeř tak vstřelil rozhodující branku z penalty, kdy v nastavení svoje vítězství ještě pojistil.
Závěrem lze konstatovat, že jsme narazili na velmi běhavého a důrazného soupeře, se kterým jsme se za poslední roky nesetkali ani v okresním přeboru. V zápasu jsme taktéž citelně postrádali Dvořáčka, Koblížka a Hladíka.

 

Hokejový výsledek s Kopidlnem

22. 2. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Kopidlno 7:5 (4:0)
Branky: Dvořáček 4x, Bendžík, Hladík, vlastní

Naši kluci nastupovali k zápasu s velkým respektem, neboť soupeř hrající 1.B třídu přijel téměř v kompletní sestavě. Našemu týmu chyběl Rusín, Vohralík a Huňáček. První poločas jsme soupeře nepustili do žádné šance ba ani zakončení. V poli jsme lépe kombinovali a svoji převahu jsme korunovali i góly. Trenér hostí si za stavu 3:0 pro náš tým vyžádal oddechový čas a svoje hráče slušně řečeno seřval. Druhý poločas začal ve stejném duchu, kdy jsme krátce po obrátce stran zvýšili již na 5:0. Po této brance se prosadili i hosté, ale náš mančaft opět rychle odskočil na rozdíl pěti gólů. V tom se naši hráči až moc spokojili s výsledkem a zapoměli, že hrají proti velmi dobrému soupeři. Ten naší lehkovážnosti využil a v posledních osmi minutách nám dokázal vstřelit čtyři góly. Na hřišti v Novém Bydžově se takzrodil spíše hokejový výsledek.
Pochvala pro náš tým za výborný první poločas.

 

Příprava muži

1. 2. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

22.2.2015 od 13.30 hod.  Kopidlno - Újezd  - UMT Nový Bydžov
1.3.2015   od 15.15 hod. Městec Králové - Újezd - UMT Nový Bydžov
7.3.2015   od                   Chvojenec - Újezd - UMT Pce Hůrka
14.3.2015 od 14.00 hod. Újezd - Lázně Bohdaneč - hř. Újezd

 

Trénink 2015

4. 1. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

TRÉNINK: 
V sobotu 10.1.2015 od 17.30 hod. se koná v posilovně Chlumec n.C trénink mužů. Sraz před posilovnou v 17.15 hod. Maximální počet účastníků je 16. Přihlásit se můžete zde nebo telefonicky a osobně u Jirky Z.

TRÉNINK: 
V sobotu 10.1.2015  od 17.30 hod. se koná v posilovně Chlumec n.C trénink mužů. Sraz před posilovnou v 17.15 hod.  Maximální počet účastníků je 16. Přihlásit se můžete zde nebo telefonicky a osobně u Jirky Z.
 

Áčko vyloupilo Lány

4. 11. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Lány na Důlku - Újezd 0:4 (0:3)
Branky: Dvořáček 2x, Huňáček, Firbas,

Domácí byli velmi nahecovaní porazit náš doposud suverénní tým soutěže, čemuž také odpovídaly nevybíravé zákroky proti našim hráčům a různé provokace. Naši odpověděli po svém a domácí dravost ihned zkrotili gólem z kopačky Huňáčka. Poté následovaly dvě gólové navštívenky Jirky Dvořáčka, jenž první gól vstřelil nohou a druhý hlavičkou. Následně naší hráči již hru v poklidu kontrolovali a vytvářeli si další brankové příležitosti.
Druhý poločas byl ve vápně domácích sestřelen Bendžík. K penaltě se postavil Dvořáček a trefil tyčku. I přes trvalý tlak ve druhé půli naši hráči nemohli vstřelit gól, neboť jejich akce byly moc upracované nebo nepřesné, k čemuž velkou mírou pomáhal i velmi nerovný terén. Jediný gól ve druhém poločasu vstřelil Jarda Firbas, který nahradil na hrotu Huňáčka. Ve druhém poločasu měl i několik velmi dobrých zákroků Lukáš Hývl v naší bráně. Pochvala pro celý tým za odpovědný výkon.