Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

Dvořáček si koupil střelky

24. 5. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Starý Máteřov - Újezd  3:5 (1:2)

Branky: Dvořáček 4x, Hataš, 
Náš tým sice prohrával od třetí minuty, ale poté se projevila  útočná síla našeho týmu a zatížila konto soupeře pěti góly. Konec domácí sice zdramatizovali, ale na body již nedosáhli. Střelecky se zaskvěl Dvořáček, jenž nastoupil s novými kopačkami (dokonce měl i tkaničky), který dokázal zužitkovat přihrávky spoluhráčů. 
 

Chvojenec jsme přejeli

18. 5. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Chvojenec 4:0 (2:0)

 
Branky: 16´Hataš, 36´Dvořáček, 50´+ 75´Vohralík 
 
Rozhodčí: Bém, Diváků: 40, ŽK: 3:4 
 
Újezd:  Jandák, Firbas (80´Rambousek), O.Bendžík, M.Rozsévač, Černý, Vohralík (84´Hývl), Koblížek, Jakub Petříček, T.Bendžík, Hataš, Dvořáček (75´Rusín)
 
Chvojenec: Hrdý, Centner, Richter, Kirchner, Pokorný (53´Pavlíček J.), Svatoň, Velínský, Jedlička (45´Zbudil), Horáček, Klouček, Burkovič 
(46´ Cach),
 
    Na výborně připraveným hřišti a za neustálého deště se jednalo o jednoznačnou  záležitost pro domácí, kteří podali kolektivní výkon  a předčili soupeře ve všech směrech. Újezdští tentokrát dokázali svoji  herní převahu korunovat i góly.  Pochvala pro celý domácí kolektiv.   
 

Zbytečná prohra v Rovni a galapředstavení Dvořáčka v Nemošicích

4. 5. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Nemošice - Újezd 1:5 (0:2)

Branky: Dvořáček 4x, Huňáček, 
Galapředstavení Dvořáčka, který vsítil čtyři fíky a na pátý nezištně nahrál Huňáčkovi, který chladnokrevně zakončil. Soupeř hrozil pouze ze standartek, které dobře zahrával Ujec. Naši hráči zahodili ještě několik loženek.

Roveň - Újezd 3:2 (2:0)
Branky: T.Bendžík, Koblížek, 

Soupeř na svých stránkách zakončil referát tímto závěrem: 
Velmi důležité vítězství s zatím nejlepším soupeřem proti kterému jsme na jaře nastoupili. Zápas rozhodla paráda M. Brňáka.
Naše mužstvo doslova darovalo vítězství soupeři, protože místo vedení 0:3 po patnácti minutách, neboť jsme opět neproměňovali šance, jsme soupeři dovolili skórovat. Trvalý tlak přinesl snížení a zdramatizování zápasu, ale body ne.

 

 

Tři body zůstaly v Přelovicích

20. 4. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Přelovice - Újezd  2:0 (1:0)

Branky: Hačko, vlastní 

Sestava: Hývl, Firbas, Jirka Petříček, Černý, J.Rozsévač, Hladík, Jakub Petříček, Koblížek, Vohralík, Hataš, T.Bendžík

Střídali: Huňáček, Kasal

 

Čaroděj Hývl exceloval

13. 4. 2014

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Lázně Bohdaneč 3:2 (2:1)

 
Branky: 12 + 39´Hataš, 58´Vohralík  -  5´Machala, 75´Buchta 
 
Rozhodčí: Pavlas, Diváků: 100,  ŽK: 1:2, ČK: 1:1 ( Dvořáček  - Holoubek  vzájemné napadení po zápase)
 
Újezd: Hývl, Siruček, Jiří Petříček, T.Bendžík, J.Rozsévač (83´Huňáček), Hladík (89´Kasal), Koblížek, Jakub Petříček (71´Rusín), Vohralík, Dvořáček, Hataš, 
 
L.Bohdaneč: Holoubek, Čada, Zackl, Kopřiva, Žůrek, Ryšavý (76´Jezdinský), Rufer, Zollman, Cincibuch, Virt (73´Buchta), Machala
 
     
     Hned na začátku po samostatné akci vsítil vedoucí gól Machala. Odpověď ze strany domácích přišla po tyčce Jakuba Petříčka a následné dorážky Hataše. Před koncem poločasu zužitkoval přihrávku od J.Rozsévače opět Hataš a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení.  Druhý poločas navýšil vedení domácích  přesnou hlavičkou Vohralík. Bohdaneč snížil z přesné hlavičky střídajícího Buchty. V brance domácích doslova zářil Hývl, který zneškodnil několik vyložených šancí bohdanečských. Poděkování domácímu kotli, který celý zápas neúnavně fandil. 
 

Tři body z Křičně

6. 4. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Křičeň - Újezd 1:2 (0:0)
Branky: Biath  -  Dvořáček, Koblížek,


Újezdští nastoupili do zápasu aktivně a prvních 20 minut měli zcela ve své režii. Chybělo pouze gólové vyjádření převahy na hřišti. Asi největší šanci v této pasáži zápasu měl Dvořáček, kterého nádherně uvolnil Vohralík. Dvořáček však netrefil zařízení.  Do dalších sli1bných šancí se dostali Hataš a Jakub Petříček, ale zakončení jejich slabší nohou ke gólu nevedl. Domácí poté hru  vyrovnali, kdy spoléhali hlavně na dlouhé míče za naší obranu, kde se o tyto srdnatě rvali  velmi nebezpeční Biath  s Karelou.  První poločas se poté odehrál bez vyloženějších šancí. 
   Druhý poločas po přihrávce Hladíka otevřel skóre zápasu Dvořáček, jenž v tváří v tvář domácímu strážci svatyně nezaváhal 0:1.  Náš tým poté mohl navýšit své vedení, ale slibnou akci jsme nedotáhli k zakončení a z následného brejku náš tým inkasoval z kopačky Biatha vyrovnávací branku.  Konec zápasu byl opravdu hektický, kdy oba týmy mohly strhnout vedení na svoji stranu. Na straně Újezdu Koblížek nastřelil tyč a poté hlavičkoval vedle. Křičenští měli taktéž dvě vyložené šance, kdy v první selhal v jasné pozici před prázdnou brankou zakončovatel a druhou šanci domácích lapil Hývl.  Sokolové hráli až do úplného konce zápasu, kdy se nechtěli spokojit s jedním bodem, což se jim vyplatilo. Na centr Dvořáčka si v 93 minutě naskočil nikým nehlídán Koblížek a rozhodl o zisku třech bodů pro naše barvy.
  Tentokrát se nehrál moc hezký fotbal. Pochvala pro celý tým Újezdu, který odehrál dobrou partii proti  velmi běhavému a bojovnému soupeři. Dále náš tým přeje brzké uzdravení domácímu Karelovi, který si při dopadu poranil koleno.
 

 

Rozhodčí rozhodli zápas

29. 3. 2014

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

 Újezd - Libišany  1:2 (1:1)

 
Branky: 5´Hataš   - 19´Gottwald, 70´Brož (penalta)
 
Rozhodčí: Slabý (nejslabší muž na hřišti), Diváků: 100, ŽK: 4:5, ČK.0
 
Újezd: Hývl, Jiří Petříček, Erban (82´Černý), J.Rozsévač, Hladík, Koblížek, Jakub Petříček, Kasal (57´Huňáček), Dvořáček, Hataš, 
Libišany: Vida, Jozíf  (58´Lietavec), Gottwald, Tomeš, Přikryl, Ročín, Vrabec, Holeček, Kuric, Brož, Vokáček
 
 
První slovo si vzali domácí, kteří po trestném kopu Koblížka poslal do vedení Hataš 1:0. Druhou branku měl na hlavě Jakub Petříček, ale v jasné příležitosti netrefil . Favorizovaní hosté vyrovnali z trestného kopu 1:1.  Druhý poločas měl po přihrávce Hladíka vyloženou příležitost opět Jakub Petříček, ale gólmana Libišan zastoupil na brankové čáře  jeho spoluhráč, který se štěstím vykopl míč z prázdné branky.  Zápas poté rozhodl postranní rozhodčí, který jako jediný na hřišti viděl ruku Rusína, který si nikým neatakován zpracoval míč na prsa, kdy tento následně rozehrál.  Poté si nepochopitelně pomezní zavolal hlavního rozhodčího a společně se domluvili, že Libišany budou kopat penaltu. Zápas tak bohužel  rozhodlo nepochopitelné rozhodnutí rozhodčích, kdy hlavně hlavní rozhodčí plně naplnil název svého příjmení.  Hosté poté s vypětím všech sil uhájil těsné vedení a jen díky benevolentnímu rozhodování hlavního rozhodčího dohráli zápas se všemi muži na hřišti. Pochvala pro celý tým domácích, který bojoval jako jeden muž a bodový zisk jim vzal nepřesný rozhodčí. Úsměvné je to, že tým Libišan před zápasem na svých internetových stránkách doufal, že se bude rozhodovat na hřišti, ale právě jejich tým bere díky nepřesnému rozhodnutí sudích tři body.  Pořadatelům poté dalo moc práce, aby ochránili muže v černém, které obrali o body domácí mančaft, který předvedl vynikající výkon. 
 
 

Z Choltic jsme odvezli všechny body

23. 3. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Choltice - Újezd 0:1 (0:1)

Branka: Hataš

Sestava:  Hývl, Vohralík, Jiří Petříček,  M.Rozsévač, J.Rozsévač, Hladík, Jakub Petříček, Koblížek, Bosman, Dvořáček, Hataš

Střídali: Huňáček, Kasal

    Tým domácích  před sezounou posílila pětice hráčů zvučných jmen, ze kterých měli naši hráči respekt. Na hřiště jsme však  nenastoupili ustrašeně, ale z bojovným duchem.  První poločas byla v poli hra naprosto vyrovnaná. Domácí jsme však vůbec nepouštěli k zakočení a naopak jsme byli před brankou domácích velmi nebezpeční. První gól v zápasu zaznamenal Hataš, který zužitkoval pěknou  přihrávku Dvořáčka. Naši hráči poté měli několik slibných příležitostí náskok zvýšit, ale střelecky vyšli naprázdno. 

   Druhý poločas byli  domácí v poli lepším týmem, ale všechny jejich útoky naráželi na úpornou defenzivu újezdského týmu, takže si  z vytvořeného tlaku nevypracovali žádnou příležitost ke srovnání skóre. S nastávajícím časem se začali objevovat v obraně domácích okénka, kterých jsme ovšem nedokázali využít, kdy asi nejblíže k pojišťovacímu gólu byl Dvořáček, který se proháčkoval až před choltického golmana, který jeho pokus zlikvidoval. Toto mohlo náš tým mrzet, neboť pěknou střelou z dálky se prezentoval domácí bek. Náš tým však podržel Hývl a střelu vytěsnil na roh. Toto byla jediná šance soupeře za celý zápas. Definitivní rozhodnutí měl na kopačce střídající Huňáček, ale šanci nezužitkoval. Pochvalava pro celý tým, který bojoval jako jeden muž a dokázal si, že hrát fotbal a vyhrát se dá i v Cholticích.

 

Vítězné vykročení do sezóny

16. 3. 2014

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Dříteč 2:1 (0:0)

Branky: 78´+ 88´ - Hataš  x 87´Klofanda

Rozhodčí: Baracz, Diváci: 60, ŽK: 4:5, ČK: 0:1 (57´Kušnír)

Újezd: Hývl, Franc (60´Bosman), Černý, Jiří Petříček, Jan Rozsévač, Hladík (88´Huňáček), Jakub Petříček, Koblížek, Vohralík (81´M.Rozsévač), Hataš, Dvořáček
Dříteč: Frynta, Štěpán (55´Dibelka), Bednář, Hrůša, Morávek, Stejskal, Klofanda, Pečinka, Vrška, Spěvák (67´Vosyka), Kušnír

   Domácí první poločas lepším týmem, kdy převahu nedokázali  vyjádřit střelecky i když k tomu měli několik vyložených šancí. Hosté zahrozili z brejku, ale zakončení Kušníra nestačila ani záchraná síť za brankou. Druhý poločas domácí svůj tlak ještě vystupňovali, čemuž pomohlo i vyloučení hostujícího hráče, který nevybíravým zákrokem zranil  domácího beka a poslal ho předčasně do kabin. Od této doby se hrálo pouze na jednu branku. Na vedoucí gól domácích  ovšem hosté odpověděli střelou z trestného kopu, které pomohl do branky velmi silný vítr. Z vyrovnání se však dlouho neradovali, neboť o minutu později udeřili opět domácí, kterým zůstal po zásluze plný bodový zisk.

 

Třetí výhra na domácím hřišti

10. 11. 2013

| Komentářů: 1

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Valy 3:0 (2:0)

Branky: 10´+ 59´Huňáček, 36´Hataš

Rozhodčí: Rambousek, Diváků: 70, ŽK: 2:2, ČK:0

 

Újezd: Hývl, Černý, Rusín, Rambousek, Huňáček (65´Šebek), Jakub Petříček, Hladík (88´Jandák), Jiří Petříček, Hataš (M.Strnad), Kasal (55´Pilský)

Valy: Šutovec, Doležal, Jeřábek, Procházka, Kubát (65´Šrámek), Vachek, Betlach, Pleskot, Klas, M.Bažant, Hývl

 

    Po vyrovnaném úvodu se do černého trefili domácí, kdy Huňáček usměrnil patičkou přihrávku Hataše za záda Šutovce.  Poté zahrozili i Valy, ale jejich gól nebyl pro jasný ofsajd uznán. U domácích poté nezužitkovali tutovky Hataš, a Jakub Petříček. Dvoubrankové vedení  zajistil pro domácí barvy Jirka Petříček, který předložil přihrávku před prázdnou branku Hatašovi, který napnul síť  prázdné branky podruhé.    Druhý poločas  mohl vedení navýšit střídající Pilský, ale po výborné akci trefil pouze tyč. Uklidňující gól přidal po závaru ve vápně Huňáček, který z hranice šestnáctky  napálil míč nekompromisně k tyči. Ovšem zahrozili i hosté, ale ve většině případech naráželi na výborně chytajícího Hývla. Poslední vyloženou šanci v zápasu měl opět Pilský, kdy jeho samostatný únik zlikvidoval nejlepší muž Valů Šutovec.  Pochvala pro celý tým domácích, který se musel vyrovnat s velkým množstvím absencí.