Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Jandák, Martin Beránek,  Linhart, Zima,  Milan Beránek,  Doležal,  Červenka,  Tomáš Bendžík,  Ondřej Bendžík, Strnad,  Petr Mrštík

Střídali: Pavel Mrštík, Erban

Branky: Tomáš Bendžík z penalty, Strnad

     První poločas se odehrával většinou na polovině domácích. První gól vstřelil Červenka, který přehlavičkoval vybíhajícího golmana. Ovšem k údivu všech nebyl tento gól uznán, pro údajný faul, který viděl snad jen hlavní arbitr. Do další stoprocentní šance se dostal Pavel Strnad, ale před zakončením do prázdné branky byl zezadu faulován domácím stoperem a Újezd měl výhodu pokutového kopu. Tento s jistotou proměnil Tomáš Bendžík a bylo to 0:1.  Do dalších šancí, které měli nálepku stoprocentní se dostali Petr Mrštík a Filip Doležal, ovšem skóre se neměnilo. Trest z kopaček domácích přišel po rozehrání přímého kopu, kdy se míč odrazil k neobsazenému hráči, který se v koncovce nemýlil 1:1.
     Druhý poločas nastoupili újezdečtí na hrací plochu zcela nesoustředění. Otočit skóre se domácím podařilo, poté co Zima zbytečně ztratil míč na polovině soupeře a jeho spoluhráči v obraně, kteří byli ve špatném postavení, nechali akci domácích netakticky pokračovat, což vedlo až ke gólu na 1:2.  V tuto dobu začala hra újezdeckých být velice chaotická, čehož domácí využili ke vstřelení třetího gólu 1:3.  Po tomto obdrženém gólu začal teprve  újezdecký tým bojovat. Oživení do hry přinesly střídající hráči Pavel Mrštík a Erban.  Újezdecký tým si místy vytvořil až drtivý tlak, ale domácí výráželi k nebezpečným protiútokům. Na 2:3 se podařilo snížit újezdskému bomberovi Strnadovi. Vyrovnání měl poté na kopačce Erban, který technicky obstřeloval golmana, ale ten jeho střelu vyškrábl na roh. Nejfotbalovější moment celého zápasu  byl k vidění, kdy si Milan Beránek z pozice beka narazil míč nejprve s Ondrou Bendžíkem a poté s Jirkou Zimou, kdy následně ideálně nahrál Erbanovi, který postupoval sám na branku domácích. Svoji gólovou šanci však neproměnil. Poté vysunul  Zima po pravé straně nabíhajícího Strnada, jehož centr našel před brankou domácích nikým neatakovanýho Pavla Mršíka, jehož hlavička, neměla gólové parametry.  Toto byla poslední šance na vyrovnání.
   
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář