Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Jandák, Martin Beránek, Linhart, Zima, Milan Beránek, Doležal, Ondřej Bendžík, Tomáš Bendžík, Petr Mrštík, Pavel Mrštík, Strnad,

Střídali: Rozsévač Jan, Vavřín, Erban,

Branka: Pavel Strnad

Po příjezdu na půdu soupeře se dalo tušit, že zápas bude spíše o bojovnosti něž-li o fotbalovosti. Hřiště rozměrově asi o polovinu menší než v Újezdě, jehož terén byl nerovný a  porostlý spíše jetelem a jitrocelem než-li trávou. Začátek našeho týmu  nebyl ideální  vázla přihrávka a  obranná hra celého týmu nebyla ideální. Soupeř přistupoval ihned k našim hráčům a uplatňoval důraz, který na tomto hřišti šel praktikovat.  Soupeř na začátku zápasu, po chybách hostující obrany,  několikrát zahrozil, ale obrana hostí svoje zaváhání  vždy ihned napravila.   V polovině utkání  již převzali  naši hráči  iniciativu  a vytvořili si i několik příležitostí. Nebezpečně ze střední vzdálennosti několikrát vystřelil  Tomáš Bendžík. Hlavou ve dvou případech ohrozil svatyni domácích Pavel Mrštík a pozadu nezůstal ani Pavel Strnad, který se taktéž dostal několikrát k zakončení.
     Druhý poločas fotbalisté Újezda dostali  svého soupeře pod tlak, drželi míč na svých kopačkách a slušně kombinovali. Gólem zaváněli  hlavně standartní  situace (především rohové kopy).  Asi deset minut před koncem zápasu zahrával jeden  z rohových kopů Tomáš Bendžík. Tento se před bránou podařilo usměrnit do sítě domácích  Pavlu Strnadovi a v našem týmu vypukla radost.   Za chvíli po gólu, který jsme vstřelili poslal rozhodčí našeho Martina Beránka za faul  předčastně pod sprchy.  Domácí ještě sebrali zbytek sil a snažili se o vyrovnání. Asi nejlepší z domácích hráčů Tesař neustále posílal dlouhé pasy na své spoluhráče, kteří měli výškovou převahu, ovšem náš tým již domácí i přes jejich snahu do žádné vážnější akce nepustil.  Újezdecký kolektiv zaslouží celý pochvalu, a to i včetně střídajících hráčů, který hru razantně oživili a pomohli týmu k vítězství. Na jedničku zachytal  brankář Jandák.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář