Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Jandák, Beránek Martin, Matys, Zima, Beránek Milan, Rozsévač, Linhart, Bendžík Tomáš, Doležal, Mrštík Petr, Strnad Pavel,

BRANKA: Matys

STŘÍDALI: Mrštík Pavel, Petříček Jiří

Na louce v Lipolticích se hrál nepohledný fotbal. Do první šance se dostával po nepovedeném zahrání ofsajd systému domácí Kotraš, ale brankář Jandák ho vychytal. Po většinu prvního poločasu obě mužstva spíše nakopávala dlohé balóny, které ve většině případech nenašly svého adresáta.  Když   byla na hřišti vidět kombinace, tak spíše z kopaček hoístujících hráčů, avšak nekvalitní terén v Lipolticích ke kombinační hře příliš nenahrával.  Několik šancí hostujících šancí bylo nevyužito. Po gólu volala hlavně šance Milana Beránka, který neusměrnil do odkryté branky  míč z několika centimetrů. Na jeho obhajobu však nutno podotknout, že se jednalo o velice těžký balon, který byl těsně před ním tečován domácím hráčem. První gól padl po zahrání volného přímého kopu, který se kopal po faulu na pronikajícího Zimu. K míči se postavil kapitán Matys a po prostřelení zdi skončil balón v levém horním rohu domácí branky. Domácímu golmanovi nezbylo nic jiného, než-li se po míči jenom podívat.
   Druhý poločas se odehrával spíše na půlce lipoltických hráčů, ale mírný tlak hostí ke gólu nevedl. Domácí hrozili hravně z brejků a  ze zahrávání  standartních situacích. V dresu domácích  zlobil újezdeckou obranu Svatoň  a při standartních  situacích Polák.  Domácí  vyrovnali  po chybné rozehrávce uprostřed hřiště, kdy postupoval sám na bránu domácí Svatoň. Tohoto ještě doběhl Zima, ale zastavil ho uvnitř velkého vápna za cenu faulu. K penaltě se postavil Nedvěd a nedal Jandákovi šanci 1:1.  Újezdečtí se dostali ještě k šancím, ale  hlavička ani střela Linharta k brance nevedla. Další dvě šance v podání  Pavla Mrštíka  a  Filipa Doležala, který by postupovali sami na bránu zastavil praporek pomezního rozhodčího. Poslední šanci zápasu měl Pavel Linhart, který v nadějné pozici nastřelil pouze tyčku lipoltické brány. V samém závěru si ještě  s hostující obranou pohrál střídající dorostenec Petříček, avšak ani jeho povedený únik přes několika hráčů neměl gólový punc.  Mírně lepší byl Újezd, ale remíza je asi spravedlivá. Několikrát hostující tým podržel svými zákroky golman Jandák.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář