Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí na svého soupeře vlétli hned od začátku a tak první gól na sebe nedal dlouho čekat. Červenka zatáhl míč po levé straně odcentroval před branku, kde svůj čich na gól projevil Strnad 1:0. Druhý gól padl po sóle Pavla Mrštíka, který pelášil na hostujícího golmana. Tento však jeho střelu vytáhl, ovšem na svém místěstál Červenka, který s přehledem z první uklidil míč do sítě 2:0. Gólový účet uzavřel opět Červenka, který si nejvýše vyskočil na perfektní centr kapitána Matyse 3:0. Gólově se mohl zapsat i dorostenec Jirka Petříček, který ovšem nezužitkoval gólovou přihrávku od Pavla Strnada. Dobře hrál i další dorostenec v poli Tom Rusín, který odehrál celý zápas se sebezapřením. Ke konci poločasu uviděl Pavel Mrštík z rukou rozhodčího druhou žlutou kartu a posléze automaticky červenou.
Do druhého poločasu tak nastoupili hráči Újezdu pouze v deseti, což začal soupeř využívat. Domácí však srdnatě bojovali a hostující hráče do šancí nepouštěli. Vyjímkou byla pouze chvíle, kdy soupeř snížil na 3:1. Poté se Újezd i v deseti začal gólově prosazovat. Nejprve po spolupráci Tomáš Bendžík a Červenka, druhý jmenovaný postupoval sám na brankáře, kterému nedal sebemenší šanci a dovršil tak svůj gólový hatrick 4:1. Poté se újezdeckým vydařilo střídání. Nejprve střídající dorostenec Hladík vyzval ke skórování dalšího střídajícího hráče Petra Mrštíka, jehož levačka měla gólové parametry 5:1. Na konečných 6:1 upravil svým premiérovým mistrovským gólem za dospělé Petr Hladík . Tento hráč měl i další dvě šance, ale tyto jen o fous neproměnil.
Pochvalu za kolektivníi výkon zaslouží celý tým, který bojoval a šel cílevědomně za vítěstvím.V zápasu zahráli i všechny tři dorostenci a střídající hráči.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář