Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bodík z hřiště Chvojence

16. 6. 2012

     Oběma  týmům chybělo několik hráčů základní sestavy. Ti újezdečtí jeli kalit na VOTVÍRÁK do Milovic, a tak za první tým nastoupilo několik hráčů z Benfiky.  První poločas byl náš tým herně lepší, ale co to bylo platné, když domácí využili   dvou fatálních chyb v našich řadách. První vytvořil  Honza Rozsévač, který z pozice levého beka nahrával doprostřed hřiště, kde našel pouze domácího hráče. Ten šel sám na golmana Jandáka, jemuž nedal šanci 1:0.  Neuteklo ani pět minut a obdobnou chybu vymyslel velezkušený M.Strnad, jenž jako poslední hledal patičkou své spoluhráče, čímž opět poslal domácího hráče do samostatného úniku a domácí opět trestali, 2:0. V této době by již na náš tým již nevsadil ani ten  nejvěrnější fanoušek.  V prvním poločasu ovšem měl dobrou šanci ke vstřelení gólu i P.Strnad, který se pokoušel dobře přelobovat domácího golmana. Bohužel však netrefil těsně branku.

     Druhý poločas po bouřce v kabině nastoupil náš tým odhodlaný s výsledkem něco udělat.  Kontaktní gól se podařilo újezdským vstřelit    po rohovém kopu T.Bendžíka, který našel ve vápně osamoceného Zimu, který hlavičkoval přesně do levého rohu chvojenecké branky 2:1. Tento gól újezdecký tým nabudil a pokračoval v dobívání chvojenecké svatyně.  Vyrovnání řadídil  svoji přihrávkou  Jirka Petříček, jenž našel  Zimu, který si šikovně pokryl míč a tváři v tvář domácímu brankáři nezaváhal  2:2.  Poté si vytvořili šanci domácí, kdy využili špatného bránění našeho mužstva. Golman Jandák byl však proti a nájezd domácího útočníka zlikvidoval. Na druhé straně přinesl oživení do útoku Černý, který po centru Zimy přehlavičkoval dva domácí obránce v pokutovém území, ale golman Chvojence tygřím skokem odmítl import tří bodů do Újezda.

    Závěrem lze dodat, že je škoda dvou individuálních chyb našich hráčů, které se ovšem můžou stát i lepším hráčům na vyšší úrovni.  Kladně lze hodnotit, že po dlouhé době se podařilo s tímto soupeřem bodovat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář