Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bojovnost slavila úspěch

6. 5. 2012
    Domácí vlétli na svého soupeře ihned od začátku. Tento tlak však nezastavil ani nečekaný gól v domácí síti, za který mohla nedůslednost bránících hráčů, kteří zapoměli, že hrajou fotbal a nejsou v roli diváků, kteří se kochají fotbalem. Jinak je nevysvětlitelné proč zůstal hráč Dašic zcela sám před brankou domácích a pohodlně skóroval 0:1.  Šanci na vyrovnání měl Zima, ale jeho střelu k tyči  bez potíží zlikvidoval dašický brankář.  Vyrovnání však přišlo brzy. Individuální akci předvedl Hladík, který si to namířil do pokutového území Dašic a byl zastaven jen za cenu nedovoleného zákroku bránících hráčů. Sám postižený si postavil míč na značku pokutového kopu a nekompromisně střelou k tyči vyrovnal. Poté se do vyložené šance dostal T.Bendžík, který postupoval sám na strážce svatyně, kdy se mu skórovat nepodařilo, v následné šanci byl ovšem faulován a kopala se penalta s pořadovým číslem dvě. Druhou penaltu střelou pod víko proměnil opět Hladík, který poslal domácí tým do těsného vedení 2:1.  Skóre mohlo být návýšeno, ale vyložené šance Zimy, Strnada a Bendžíka zůstaly nevyužity.
 
     Druhý poločas chvíli soupeř z Dašic zatlačil  náš tým  do defenzivy a mohl z přímého kopu i srovnat, neboť střela z tohoto těsně minula horní růžek Jandákovy  branky. Uklidnění na domácí kopačky přinesla až akce Jirky Petříčka, který vyvezl míč z vlastní poloviny a nezištně přihrál P.Strnadovi, jenž střelou pod padajícím golmanem navýšil skóre zápasu na 3:1. Poté hosté z Dašic otevřeli hru z čehož rezultovaly další šance domácích.  Po gólu volalo hned několik akcí, ale Bendžík, M.Rozsévač ani střídající Huňáček nedokázali využít svoje slibné příležitosti.  Skóre zápasu se však ještě měnilo. To Huňáček unikl po pravé straně a odcentroval před branku soupeře, kde jeho míč uklidil pěkným volejem do branky Zima, který tak stanovil konečný výsledek zápasu na 4:1.  Domácí měli ještě dvě šance na vstřelení gólu, ale síť za zády dašického golmana již nerozvlnili.
 
    Zasloužené vítězství domácích, za které z důvodu marodky v prvním týmu nastoupilo několik hráčů z rezervy Újezda. Pochvala pro celý tým, který šel za výhrou od prvních minut a nezastavil je ani vedoucí gól hostí.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gól tepla

fanda,6. 5. 2012 9:09

gol zimi byl špicovej