Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chvojenec rozhodl zápas z přímého kopu v závěru

29. 10. 2010

       Ze zápasu se omluvili Svatoň (zranění), Černý (studijní povinnosti), Kolín (nemoc), Matys (pracovní povinnosti), Rozsévač (zranění) a  Bendžík (zranění) a tak domácí tým nastoupil do zápasu ve značně kombinované sestavě. Začátek zápasu patřil hostujícímu celku, který patří v okresním přeboru mezi nejzkušenější.  První gól padl po sólu Erbra, který obešel tři hráče domácích a předložil do gólové šance špílmachrovi Chvojence Jedličkovi, který nabídkou nepohrdl 0:1. Poté se do slibných šancí dostali i domácí. Gól na hlavě měl Doležal, ale těsně minul.  Poté se ve slibné pozici ocitl Rusín, ale sám sebe vytlačil do nevýhodné střelecké pozice, kdy střela z jeho kopačky byla málo razantní.  Chvojenec dále hrozil hlavně ze strany rychlonohého Erbra, kterého však ve vyložených pozicích vždy neposlouchal míč a na štěstí pro Újezd nedošlo ani k zakončení.  Vyrovnání přišlo po faulu na Doležala, po kterém se kopal trestný kop v podání Leoše Svobody, který naprosto přesně našel hlavu Rusína, jenž vyrovnal na 1:1. Za tohoto stavu se šlo i  do kabin. 

     Druhý poločas se dostal domácí tým díky zbytečným nepřesnostím ve středu hřiště pod tlak, ze kterého soupeř několikrát zahrozil a jen díky několika reflexivním zákrokům brankáře Jandáka se skóre neměnilo. Po vymanění z tlaku si vytvořil i domácí tým několik slibných šancí.  Po gólu volal hlavně volej Doležala, který zlikvidoval  hostující golman. Poté byl v koncovce málo agresivní Strnad, jehož v dobré pozici přetčil golman. Závěr patřil opět Chvojenci, který lépe kombinoval, kdy smysl hry udával hlavně Jedlička, který celý zápas zůstával trestuhodně neobsazený a neatakovaný.  Bylo i vidět, že domácímu týmu v závěru docházejí síly, z čehož rezultovali zcela zbytečné fauly před pokutovým územím. Jeden takovýto faul potrestal gólem z trestného kopu Jedlička. Domácí měli šanci na vyrovnání, ale nedůrazná koncovka Kuby Petříčka ke změně skóre nevedla. V samotném závěru další přímý kop přetavil v gól střídající Nechvíle, který tak stanovil konečný výsledek zápasu. 

    Škoda domácí hráči ve značně kombinované sestavě odvedli maximum, ale na velmi zkušeného soupeře z Chvojence to bohužel nestačilo, i když na remízu určitě bylo.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Diky vsem za bojovnost!!!

koblih,30. 10. 2010 21:48

chtel bych vsem dnes,kteri se dnesniho zapasu zucastnili podekovat!!! I,kdyz z toho nebyl,ani bodik,tak jsi myslim,ze je v budoucnu v Ujezde na cem stavet!Jen to chce se schazet na trenink a vysledek se dostavi.A neni potreba se nekoho doprosovat,aby sel hrat! diky moc koblih