Jdi na obsah Jdi na menu
 


Darované vítězství Sezemicím

14. 4. 2012

    Na půdu vedoucího celku okresního přeboru odjížděl náš tým ve velmi oslabené sestavě. Pro zranění chyběl Honza Rozsévač a Tomáš Bendžík. Dále pracovní povinnosti nepustily na hřiště Doležala. 

     Ihned od začátku nastoupili na svého soupeře újezdečtí agresivně z čehož rezultovala chyba domácích zadáků, kteří poslali do samostatného nájezdu Rusína. Ten sice mohl jít nikým neatakovaný na bránu domácích, ale bohužel na hodně tvrdém hřišti podklouzl.  Poté se tentýž hráč prezentoval zbytečným faulem na domácího golmana, za který uviděl po zásluze žlutou kartu z rukou rozhodčího Rambouska.  Domácí tým kupil v obraných řadách velké množství chyb, ale naší plejeři tyto bohužel nedokázali využít.   Velmi nefotbalový okamžik přišel po zachycení míče golmanem Hyvlem, kdy sezemický Štěrovský naprosto zbytečně skluzem, podrážkou napřed zasáhl stojnou nohu brankáře Hyvla, který musel být ihned dopraven na vyšetření do nemocnice v Pardubicích.  Náhradník Jandák se poté uvedl dobrým způsobem, kdy byl na začátku útočné akce Újezda, po které upaloval sám na brankaře Sezemic Huňáček  a obloučkem alá Poborský tohoto přelstil 0:1. 

   Druhý poločas začal velkým kiksem našeho golmana, jenž přímo vybídl ke skórování domácí, kteří nabídkou nepohrdli 1:1.   Poté unikajícího Hladíka na hranici šetnácky fauloval sezemický Kolín. Naši hráči se dožadovali penalty, ale rozhodčí Rambousek odpískal přímý kop, jenž gólem neskončil.  Újezd byl v této době lepším týmem, kdy se v dobré šanci po centru Vohralíka ocitl Rusín, ale nedal.  Újezdečtí hráči poté udělali několik školáckých chyb při bránění a nabídli další šanci domácím 2:1.  Náš mančaft neházel flintu do žita. Hladík prokličkoval pokutové území a jako na zlatém podnosu nahrál Hatašovi jehož střela byla o něco vyšší, než-li bylo potřeba.  Na obhajobu Hataše musím uvést, že ten byl již v této době silně otřesen po zásahu domácího obránce do obličeje, po kterém musel být odvezen taktéž do nemocnice, kde je v současné době hospitalizován.

    Závěrem lze uvést, že sezemický tým si nedokázal vytvořit po celý zápas žádnou šanci a hrál asi nejhůře co jsem tento tým viděl. Naši hráči doslova výhru domácím darovali. Pochvala pro Hladíka a Vohralíka. Zraněným Hatašovi (doufejme, že se jedná pouze o silný otřes mozku), Hyvla (silně pohmožděná noha  a vazy) a Rusínovi (poraněný kotník), přejeme brzké uzdravení.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář