Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do zápasu v Přelouči nastouli odevzdaně

6. 5. 2012

    Náš tým vstoupil do zápasu příliš odevzdaně jakoby byl smířen již dopředu z prohrou. Laxního přístupu domácí využili a již v patnácté minutě vedli 2:0. První gól v naší brance padl po nedůslednosti naší obrany, kdy tři  naši hráči neuhlídali jednoho hráče soupeře.  Druhý gól taktéž domácí vstřelili díky nedůslednosti v bránění.  Poté se náš tým začal probírat  a nadechovat k mírnému tlaku. Tento byl ovšem zcela neškodný, neboť i když  se hra v poli  začala vyrovnávat brankové příležitosti nepřicházeli. V prvním poločase náš tým nedokázal zakončil žádnou akci a trefit prostor mezi třemi tyčemi. V jediné šanci se ocitl Doležal, jenž zakončil vedle. Domácí si naopak vytvářeli šance i nadále, ovšem bez gólového efektu.

   Druhý poločas začal pro naše barvy nadějně, kdy v začátku poločasu skóroval hlavou Doležal a snížil tak na rozdíl jediného gólu. V tu chvíli začal mít náš tým navrch a střídající M.Rozsévač měl na noze vyrovnání. Svůj únik však neřešil ideálně a tak se stav utkání neměnil. Poté náš tým tým dostal opět po liknavém bránění a několika hrubých chybách opět gól, který byl rozhodující. V tu chvíli upadlo utkání do podprůměrnosti a branky stříleli jenom domácí, kteří vyhráli zaslouženě 5:1. V našem dresu mohl výsledek korigovat Doležal, ale jeho hlavička skončila vedle a únik M.Rozsévače zastavil nepochopitelně praporek postraního rozhodčího.

   V týmu Újezda zaslouží pochvalu Jirka Petříček. Náš tým jako celek však působil malátně a do utkání nastupoval odevzdaně. V našem týmu chyběla osobnost, která by ostatní vyburcovala  a strhla k bojovnosti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář