Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí i přes trvalý tlak nakonec s bodem

1. 10. 2011

     Diváci v Újezdě viděli  bojovné utkání, ve kterém měli sice domácí  celý zápas  optickou převahu a soupeře tlačili, ale hostující tým od elektrárny měl zase  velice nebezpečné rychlé brejky. Dva z nich naštěstí pro domácí nevyužil Novotný, který nejprve nezamířil mezi tři tyče a při druhém pokusu byl zblokován výborně hrajícím Firbasem. Domácím se zase podařilo třikrát nastřelit brankovou konstrukci. V prvním poločasu otřásl břevnem z voleje nejprve Rusín. Následně po samostatném úniku trefil tyč chvaletické branky Michal Rozsévač. Žádný z diváků si v prvním poločasu gól nezakřičel a tak se šlo o přestávce do kabin za bezbrankového stavu.

   Druhý poločas se kopalo hlavně podle not újezdeckého týmu, který se však nedostával k zakončení, a tak první gól zápasu vstřelili k překvapení domácích diváků hosté z Chvaletic, kdy z bezprostřední blízkosti propálil Hyvla chvaletický Mařata. Domácí poté vystupňovali tlak, z kterého nastřelili tyč Jirka Petříček, jenž vystřelil pohotově žateckým nártem. Domácí se dočkali vyrovnání tři minuty před koncem z kopačky Jana Rozsévače, jehož gólu předcházel centr Hladíka a přiťuknutí před branku ze strany Zimy. I přes zdrcující tlak v závěru se domácím tříbodový gól vsítit již nepodařilo a celky si tak rozdělili body.

    Domácí mančaft měl sice po celý zápas územní převahu, ale hosté a to hlavně v prvním poločasu smrtící brejky, které naštěstí pro domácí neproměňovali v góly. Remíza je tak spravedlivá, i když spokojenější je z této spíše soupeř.  V dresu soupeře se líbil útočník Novotný. V tom domácím zahrál  výborně Firbas.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář