Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dříteč doma dominovala

2. 4. 2011

     Než se stačili újezdečtí hráči rozkoukat na dřítečském trávníku prohrávali 3:0.  První gól zasadil dřítečský útočník po centru z pravé strany do Jandákovi svatyně hlavou, když lehce v osobním souboji vyhrál nad drobným Bosmanem 1:0.  Druhý gól padl z druhé strany, kdy dezorientovaná obrana nechala zcela bez dozoru útočníka v šestnátce, který touto výzvou nepohrdl a po přihrávce navýšil skóre na 2:0 pro domácí.  Poté mohli domácí navýšit opět skóre, ale překonaného Jandáka zastoupil na brankové čáře Kolín. Dřítečským se ovšem skórovat stejně podařilo, neboť obránce Rozsévač nepochopitelně přihrával před vlastní branku, kde jeho přihrávku vystihl domácí hráč, který zvýšil na 3:0 pro domácí.  V prvním poločasu hráči Újezda bohužel moc branku soupeře neohrozili. Mezi tyče se trefili pouze jednou a to na začátku Bosman, kterému se povedl přehodit domácí golman, ale jeho lob stačili bez větších problému domácí odvrátit na rohový kop.  Do dalších dvou slibných střeleckých pozic se dostali hráči Újezda, ale Doležal a poté ani Kolín netrefili prostor mezi třemi tyčemi.

    Obdobnou situaci zažili ovšem újezdečtí hráči i na domácím hřišti se stejným soupeřem a tak neházeli flintu do žita a do druhého poločasu šli na hřiště s cílem výsledek otočit. Pomoci jim k tomu mohl rychlý gól do soupeřovi sítě. Vyložená šance sice přišla, ale újezdeckého domácí golman Doležala  vychytal, k čemuž přispělo i špatné zakončení našeho šutera.  Na kopačky většiny újezdeckých hráčů se pak začala lepit velká nervozita, čehož dokázali domácí využít a přidali ještě další dva góly.  První přišel z volného přímeho kopu, kde musí kapku spytovat svědomí golman Jandák, kterému se nepodařilo vytěsnit střelu směřující k tyči 4:0.  Patý gól vstřelil domácí stoper, který prošel nikým neatakován přes celé hřiště a nekompromisně zavěsil 5:0. Čestný úspěch daroval hostům rozhodčí, který odpískal přísnou penaltu na domácí a to po faulu na nevýrazného Svatoně. Sám postižený se ujal jejího zahraní a téměř naplnil pověru, že exekutorem by neměl být sám poškozený. Penaltu totiž ze štěstím proměnil a stanovil tak konečný výsledek zápasu 5:1.

     Hráči Újezdu prohráli zcela zaslouženě, neboť v osobních soubojích tahali celý zápas za kratší konec. V soubojích odpadávali od domácích hráčů jako mouchy, vyhrát hlavičkový souboj hostujícího hráče za celý zápas nebylo téměř vidět. Pohyb újezdeckých hráčů byl na hřišti velmi žalostný.  Hráči oproti zápasu s Cholticemi tak byli k nepoznání.  Negativně působilo i chování některých újezdeckých hráčů, kteří se začali slovně napadat.  Tento zápas chce hodit co nejrychleji za hlavu a soutředit se na domácí zápas. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář