Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá domácí prohra

14. 10. 2012

Újezd - Ostřešany 0:3 (0:2)

 Branky: 9-Paštyka, 40-Hošek, 55-Drbohlav

 Rozhodčí: Havlík, ŽK: 3:5, ČK:0:1 (53 O.Bendžík), Diváků: 40

 Újezd: Jandák, Zima, Černý, Jiří Petříček, O.Bendžík, Rusín (46 Hladík), T.Bendžík, Jakub Petříček, Franc (46 Huňáček), Hataš, Bosman (70 - Šebek),

 Ostřešany: Češka, Krejčok, Bobek, Hošek, Drábek, Novák, Pulpán, Moravec (75 Jankovský), Paštyka (80- Drábek), Drbohlav (65Ledvinka), Hodás

     Domácí tým začal náporem a zdálo se, že hráči  zápas s Máteřovem rychle pustili z hlavy. Při jednom z útoků, však přišla zbytečná ztráta míče, který se dostal rychle k neobsazenému záložníkovi, který poslal míč na útočníka, kterého špatně bránil Zima a jehož  náběh nestačil zachytit  a  stopeři místo  snahy napravit chybu spoluhráče raději signalizovali ofsajd.  Útočník hostí tak bez jakéhokoli ataku postupoval sám na Jandáka, jemuž nedal šanci 0:1. Poté domácí tým tlačil svého soupeře, ale ve většině  případech narážel na obraný val Ostřešan, vystavěný před pokutovým územím. Jedinou vyjímkou v prvním poločasu byla šance Kuby Petříčka, jehož gólovou hlavičku bravurně zlikvidoval golman.  Těsně před poločasem přišla další zbytečná chyba a ztráta míče  domácích na jejich polovině, ze které vznikl opět brejk do otevřené obrany, který skončil opět gólem 0:2.

    Druhý poločas poslal na hřiště trenér dvě nové tváře a to Huňáčka s Hladíkem, kteří měli rozpohybovat hru domácích. Když se tým nadechoval k náporu přišel zkrat ze strany  O. Bendžíka, který si v přerušený hře a ještě před zraky rozhodčího vyřizoval svoje osobní účty s hračem z Ostřešan. samozřejmě uviděl červenou kartu a nesmyslně tak oslabil svůj tým.  Na jeho místo se postavil Bosman, který při prvním kontaktu s míčem vyrobil chybu, kterou opět hosté trestali 0:3.  Jediné co bylo na zápase pozitivní, tak to, že domácí ani za tohoto stavu zápas nezabalili a snažili se hrát až do samotného konce.  V deseti hráčích soupeře zatlačili před jejich pokutové území, ale šance Hataše a Zimy zůstaly nevyužity.

    Doufejme, že si hráči vezmou ze zápasu ponaučení, přičemž každý by měl začít u sebe a ne hledat chyby na ostatních (na spoluhráčích a rozhodčím).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář