Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité body z Libišan

1. 11. 2009
     Vstup do utkání měl náš tým výborný. Po  centru z pravé strany se  ve vápně důrazně v osobním  souboji  zachoval  Honza Rozsévač a hlavou skóroval 0:1. Ovšem po gólu musí spytovat svědomí i domácí brankář, jenž zrovna pěkný zákrok nepředvedl.  Domácí poté několikrát vystrčili drápky, když naši obranu zaměstnával hlavně Kuric.  Domácí nastřelili tyč, ale z dorážce se již nedostali neboť  míč do bezpečí odkopl od své branky Zima.  Již otřepané nedáš dostaneš opět platilo. Z domácích obránců si trhací kalendář udělal Svoboda a míč nezištně předložil před branku Petříčkovi, jenž nezaváhal a domácího golmana bez problémů technickou střelou obstřelil 0:2.  Poté se hra domácích rozpadla a náš tým měl několik možností na navýšení náskoku, bohužel hráči Újezda v koncovce zklamali. Po gólu volala hlavně akce s chutí hrajícího Huňáčka, který nepřekonal  ležícího golmana domácích.  Naštěstí se již výše zmiňované pravidlo nedáš dostaneš nenaplnilo, neboť i když se domácí  dostali v několika případech  na dostřel  Jandákovi svatyně v koncovce byli jalový. 
     Druhý poločas si naši borci vytvořili opět několik vyložených šancí, ale střelci zklamali.  Na druhé straně zahrávali domácí několik rohových kopů, které byli pro Újezd velmi nebezpečné. Ke gólu ěl blízko domácí útočník, ale branku ze třech metrů vysoko překopl.  V těchto chvílích předvedl velmi důležitý obraný zákrok Huňáček, který čistě odebral míč útočícímu hráči v pokutovém území Újezda.  Poté  se však měnilo skóre, když  technickou střelou k tyči skóroval Hladík 0:3. V těchto chvílích bylo rozhodnuto. Újezdečtí hráči poté několikrát odmítli  navýšit skóre. Ve vyložených šancích se objevili Bendžík, Rozsévač a Hladík.  Domácí již pouze zahrozili, když je ke skórování vybídl náš golman Jandák, který ovšem svoje zaváhání ihned bravurně napravil.  Čtvrtý hřebíček do rakve zasadil domácím střídající Matys, jenž výstavním angličanem nedal domácímu golmanovi šanci 4:0.  Skórovat mohl i střídající Strnad, ale svoje sólo z půlky hřiště v gól nepřetavil.
     V tomto utkání podal náš tým disciplinovaný výkon a zaslouženě vyhrál.  Za výkon zaslouží pochvalu celý kolektiv. Výhru však nelze přeceňovat, protože tým Libišan byl hodně špatný a výhru našim hráčům doslova daroval.  Negativní na našem týmu bylo hlavně neproměňování  vyložených  šancí, což nás ovšem v tomto zápase naštěstí nemrzelo.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Lukas,5. 11. 2009 16:48

Je to tady nejaky mrtvy... tak posilam odkaz na borce kola.. Rosi má dobře nakročeno:-)

http://pardubicky.denik.cz/fotbal_region/borec-kola-kdo-bude-okresnim-favoritem20091103.html