Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasná výhra domácích

9. 9. 2012
Újezd - Přelovice 4:0 (1:0)
 
Branky: 23. Vohralík, 52 a 80. Bosman, 83. Hývl
 
Rozhodčí: Baracz, Diváků: 70, ŽK: 3:1, ČK: 0
 
Újezd: Jandák, Zima (87.Firbas), Černý, Jiří Petříček, Rusín, Huňáček (46.Bosman), Jakub Petříček, T.Bendžík, Vohralík (78.Šebek), Hataš, Hladík (82.Hývl)
 
Přelovice: Malý, O.Šimák (56.Stejc), Bidlo, Bartoš, Čapek, Pohanka (64.Mádr), Pilc, Řehák, Blažek, Hačko, Šprync
 
 

    Po první  seznamovací desetiminutovce začal domácí tým na hřišti svého soupeře přehrávat. Do první brankové příležitosti se dostal  agilní Hataš, ale golman Přelovic byl na místě.  Poté hostující golman podcenil dalekonosný  přímý kop Zimy, který skončil na břevně. První gól padl ve 23 minutě utkání, kdy po pravé straně unikl Hladík a nezištně přihrál přd branku Vohralíkovi, jenž poslal domácí do vedení.  Hostující tým z Přelovic si v první půlce pouze vytvořil jednu pološanci, která skončila na boční síti Jandákovi svatyně.  Poté s chutí hrající Vohralík několikrát zamotal hlavu přelovickým obráncům, ale bohužel místo přihrávky lépe postaveným spoluhráčům volil málo nebezpečnou střelu.  Ve vápně se poté proti přesile probíjel Hataš, kdy dokázal i zakončit. Golman Přelovic byl, ale opět na svém místě.

   Do druhého poločasu nastoupil v domácím dresu Bosman a jeho střídání se ukázalo být velmi důležitým.   Hned od začátku druhého poločasu náš tým doslova přikoval přelovické před jejich pokutové území. Pěknou induviduální akcí se prezentoval Jirka Petříček, jehož pumelenice z dvaceti metrů skončila na břevně přelovické branky.   V 52 minutě po  rozehrání rohového kopu Hladíkem tento prodloužil Hataš a Bosman následně trefil přesně k tyči 2:0.  V šedesáté minutě se po nádherném uvolnění ze strany Tomáše Bendžíka dostal do velmi dobré příležitosti Vohralík, jehož střelu zastavilo břevno přelovické branky.  Deset minut před koncem utkání zahrával domácí Hladík další z rohů a  Bosman nádhernou hlavičkou rozhodl definitivně o osudu utkání 3:0.  Domácí poté vystřídali do hry náhradního golmana Hývla, kterému po několika sekundách na hřišti před branku přihrál Hataš a pro Hývla již nebyl problém stanovit konečný účet zápasu  4:0. Na závěr utkání se do velké šance dostal i Hataš, ale jeho střela mezi tři tyče nemířila.

    Závěrem lze pochválit celý kolektiv za předvedený výkon, ve kterém vynikl střelec dvou branek Bosman.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář