Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasný zisk tří bodů

15. 10. 2010

     Domácí se ponaučili ze zápasu s Chvaleticemi a do zápasu nastoupili velmi bojovně. V sestavě sice chyběl Jakub Petříček, kterého nejspíš  kousla do ucha moucha tse-tse a náš Karlík dostal spavou nemoc. Dále chyběl ostrostřelec Svatoň, zraněný Tomáš Bendžík, kapitán Matys a z neznámého důvodu Moravec. Na poslední chvíli tak byli povoláni Šebek a Hladík, kteří se ochotně dostavili za což jim patří poděkování.  Po začátečním  vzájemném oťukávání si první vyloženou šanci vytvořili domácí, kdy Svoboda prokličkoval do velkého vápna, ale jeho střelu hostující golman reflexivně vyrazil. Do dalších slibných příležitostí se dostali  Doležal, Hladík, Bosman a znovu Svoboda, bohužel tyto v gól neproměnili. Obraná činnost Újezda v prvním poločasu byla téměř bezchybná, a proto si hráči Ostřešan nedokázali vytvořit žádný náznak gólové šance.  Druhá část prvního poločasu měli otěže zápasu pevně v rukou domácí, kdy vytvořený tlak dokázali vyjádřit i gólově. Po faulu na Hladíka se kopal z pravé strany trestný kop, který posadil Svoboda na hlavu Doležala, jenž je vynikajícím hlavičkářem, což potvdil vedoucím gólem 1:0.  Následně mohli újezdečtí náskok navýšit z kopačky Svobody, ale golman Ostřešan s vypětím všech sil radodost domácích překazil.

     Do druhého poločasu nastoupili domácí opět aktivně, neboť si uvědomovali sílu soupeře, jenž minulý týden dokázal otočit zápas se silnými Opatovicemi.  Pěkný a dravý únik po pravé straně předvedl rychlonohý Hladík,  na jehož přihrávku před prázdnou bránu o milimetry nedosáhl Svoboda.  Další gól  padl opět do branky hostujícího celku. Na centr Bendžíka nejvýše vyskočil  střídající Černý, který hlavou přihrál do jasné brankové příležitosti Svobodu, pro kterého nebyl problém skórovat 2:0.   Poté existoval na hřišti pouze jeden tým a to domácích, který se však  postupem času nechali až příliš unést útočnými choutky, z čehož rezultovaly první náznaky šancí i na straně Ostřešan, které vsadili již vše na útočnou kartu.  Nejvyloženější šanci, kdy se objevil hostující útočník sám před Jandákem, domácí golman bravurně zmařil a udržel tak čisté konto. Ve velké šanci se v druhém poločasu objevil i Černý, ale jeho střelecký pokus mířil mimo tyče.  Poté Svoboda udělalal ze čtyř ostřešanských obránců slalomové tyčky a postupoval sám na brankáře, při čemž byl v pokutovém území zezadu faulován. Píšťalka rozhodčího však zůstala nepochopitelně němá.  Poslední gól zápasu padl po rozehrání přímého kopu Svobody, na jehož centr si opět nejvýše vyskočil Doležal, který krásnou hlavičkou přes celou branku zvýšil na 3:0.

    Pochvala patří celému týmu, který táhl za jeden provaz a na domácím hřišti předvedl bojovný a kolektivní výkon, ke kterému přidal i fotbalovost. Výkonem zaujal benjamínek v týmu Bosman.

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář