Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lekce z produktivity v podání Chvojence

5. 11. 2011

     Domácí nastoupili do zápasu příliš profesorsky. Na hřišti z jejich strany nebyl vidět žádný pohyb a agresivita. Trest tak přišel ihned na začátku zápasu, kdy laxnost domácích potrestal Chvojenec ihned gólem. Poté se začal probouzet i domácí tým, ale přibrzděn byl bohužel nevybíravým  faulem na nejlepšího střelce Újezda Doležala, kterého srazil loket chvojeneckého hráče.  Po tomto faulu se na obličeji objevila Doležalovi boule o velikosti hodně velkého slepičího vejce a musel být předčasně střídán.  Největší šanci na vyrovnání měl újezdecký Michal Rozsévač, který předběhl svého strážce  a dokázal i obejít vyběhnutého golmana a v době, kdy již všichni přihlížející zvedali ruce nad hlavu přišel šok. Míč v brance totiž neskončil. Hra se poté odehrávala mezi oběma vápny bez větších šancí, kdy chvojenec se takticky soustředil spíše na bránění.

     Druhý poločas začal náporem domácích, kdy se do první stoprocentní šance dostal Vohralík, jehož  slabá střela našla pouze rukavice chvojeneckého golmana.  V další  stoprocentní šanci pak diváci viděli Hladíka jehož pozice byla ještě o hodně slibnější než-li Vohralíkova, ale Hladík si bohužel na své kanonýrské doby nevzpomenul, neboť nedokázal usměrnit míč z první do odkryté branky ze třech metrů. Trest tak přišel z kopanaček Chvojence. Do odkryté obrany zaútočili hosté, kdy jeden z nich byl zastaven jen za cenu faulu v pokutovém území z čehož rezultovala penalta, kterou chvojenecký matador Jedlička s přehledem proměnil. Domácí však pokračovali v náporu a trvalo jen několik minut, kdy si mohli konečně zakřičet gól. Po pravé straně pěkně zatáhl míč Michal Rozsévač a před prázdnou branku ho předložil Hladíkovi, který se tentokrát nemýlil 1:2. Vstřelený gól povzbudil domácí, kteří začali svého soupeře mačkat jako citron.  Po pěkném sólu se do vyložené pozice dostal Rusín, ale přestřelil. Další tutovku poté zazdil zkušený Strnad, který postupoval sám na golmana, kterého překonal, ale netrefil místo mezi  třemi tyčemi. Obdobně si poté počínal ve druhém poločasu aktivní i  Michal Rozsévač, jehož střela byla taktéž nepeřesná. Jasné příležitosti však nebyly využity a tak udeřil opět soupeř, který  brejk zakončil opět gólem. V tuto dobu již újezdečtí zcela rezignovali, čehož soupeř využil ke vstřelení dalších dvou gólů.

    Co dodat závěrem, Chvojenec udělil mladíkům z Újezda krutou lekci z produktivity. Újezdečtí hráči však situaci soupeři  hodně ulehčili, neboť tentokrát ustoupili od agresivní hry a těsného bránění soupeře. V zápasu nezklamal Rambousek, ostatní hráči by se nad svým výkonem měli zamyslet a nehledat chyby na ostatních. Zarážející je i chování některých fanoušků, které s fanděním nemá nic společného.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář