Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulovice náskok Újezdu smazali

23. 4. 2011

     V dresu domácích chyběl Zima (po operaci), Svatoň (pracovní povinnosti), Hladík (zranění), Matys (pracovní povinnosti), Jan Rozsévač  (uražený).
První vyloženou šanci si vytvořili hosté, ale J.Vencl v koncovce zklamal. Poté na hrací ploše existoval pouze domácí celek, který svůj tlak a brankové příležitosti bohužel neproměňoval.  Poprvé si fanoušci zakřičeli gól ve 29´kdy přihrávku Jirky Petříčka přetavil v gól Doležal 1:0. Několik dalších vyložených šancí však ze strany domácích zůstalo nevyužito.
      Druhý poločas se pokřačovalo ve stejném duchu a hned na začatku ve 48´ se prosadil hlavou opět Doležal 2:0.  Vše nasvěčovalo  jasné výhře domácích, neboť soupeř vůbec nic neukázal, ovšem přišel šok. V pokutovém území se uvolnil  domácí Černý, který byl před samotným brankářem tvrdě faulován zezadu. Píšťalka rozhodčího ovšem zůstala nepochopitelně tichá. Domácí hráči přestali úplně hrát, čehož využil hostující Dufek, který vykopl dlouhý míč na J.Hyxu, který pelášil sám na Jandáka, kterého v 75´ prostřelil 2:1.  Poté vztal z mrtvých hostující tým a zatlačil celek domácích před jejich pokutové území, kdy tlak korunoval v 86´ gólem z hlavy Křivky 2:2. Nejlepším hráčem na hřišti byl hostující golman Dufek, který zázračně vychytal domácím nejméně šest vyložených gólů.

     Domácí předváděli do 75 minuty pohledný kombinační fotbal. V dresu domácích dobře zahrál Firbas, Jakub Petříček a kapitán Doležal. Čvrt hodiny před koncem však tým domácích nepochopitelně zkolaboval (asi by to chtělo víc trénovat a zlepšit tréninkovou morálku). Poděkování patří Rambouskovi, který vypomohl a Hyvlovi, který byl připraven ke střídání do pole, což je při počtu hráčů Újezdu zarážející.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář