Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opatovice vezou z Újezda tři body

25. 10. 2009
Domácí nastoupili ve značně kombinované sestavě, kdy chyběli z různých důvodů Černý, Petříček Jirka, Rozsévač J., Bendžík O., Vaníček. První poločas šli do vedení domácí, když po přihrávce Huňáčka skóroval  Strnad, jenž hrál i přes silné nachlazení.  V prvním poločase stojí za zmíňku ještě střela Matyse, kterému po samostatné akci namazal na velké vápno Hladík. Míč ovšem těsně minul branku.  Další šanci domácích měl ještě Strnad, ale  z dobré pozice vystřelil ukvapeně.  Jinak tým Opatovic měl v prvním poločase o něco více míč na kopačkách a narozdíl od domácích lépe kombinoval. Jejich největší šance těsně před koncem poločasu ovšem využita nebyla.
    Druhý poločas vylezl na hřiště úplně jiný tým Újezda, jenž ihned na začátku utkání inkasoval.   Hostující hráči poté zahodili několik zcela vyložených šancí nebo jim tyto zmařil Jandák. Trest za zcela strašidelnou hru domácích však přišel a hráči Opatovic se tak mohli radovat z vítězství na půdě zdecimovaného Újezda.  Nutno podotknout, že vítězství Opatovic bylo zcela zasloužené. Přísnější měřítko v dresu Újezda  snese jen Jandák a bojovný Jarda Firbas.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ještě k článku

Jirka,26. 10. 2009 19:31

Samozřejmě, že chyběl domácím ještě dlouhodobě zraněný Doležal. Jinak já mám nateklý kotník jak bandasku a netuším zda se dám vůbec do konce sezóny dohromady. Jinak je to po tom zákroku, který nebyl odpískán ani jako faul.