Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přelovice byli šťastnějším týmem

30. 10. 2011

     Domácího favorita jsme zaskočili málem v úvodu zápasu, ale střela Rozsévače skončila pouze na břevně domácí branky. Domácí poté hrozili hlavně z protiútoků a hned ten první skončil bohužel gólem v naší sítí. Z levé strany unikl krajní obránce, který předložil míč před naší branku. Hyvl na tento centr dosáhl, ale na míč dal pouze dlaně. Důrazný domácí hráč míč však Hyvlovi vykopl pro Přelovice nebyl již problém vsítit vedoucí gól 1:0.  V prvním poločasu předvedl dva průniky do naší obrany rychlonohý  Hochman, ale jeho koncovka nebyla přesná.  Jak jinak než z brejku zahrozil i Hladík, kterého zastavil až Zima. Újezdečtí hráči měli sice více ze hry, kdy lépe kombinovali než domácí, ale k zakončení se moc nedostávali.

     Druhý poločas újezdečtí přitlačili domácí, z čehož rezultoval vyrovnávací gól. Bendžík našel ve vápně neobsazeného Rusína, který si zpracoval přihrávku a pěkným volejem propálil vše co mu stálo v cestě 1:1.   Od této doby naši hráči přehrávali domácí celek, kdy mohli jít i do vedení. Pěkný průnik Rusína a jeho další tvrdá střela skončila těsně vedle. Ještě větší šanci poté měl Hladík, ale místo zakončení v jasné pozici hledal ještě své spoluhráče, což ke gólu nevedlo.  Po těchto šancích našeho celku začali vystrkovat růžky opět domácí, který oživili hru střídáním. Hochman však ve slibné pozici netrefil prostor mezi tyčemi.  domácí se však dostali do vedení po zahraném rohovém kopu a závaru před brankou, kdy hlavou rozvnili síť 2:1. Újezd poté vrhl všechny síly do útoku, ale kromě několika slibných přímých kopů před brankou domácích nevybojovali.

    Co závěrem dodat, vyhrál šťastnější tým. Zápas řídil výborně hlavní rozhodčí Rambousek, kterému vydatně na lajnách pomáhali jeho mladí kolegové. Pokárání zaslouží téměř všichni hráči Újezdu, kteří hráli příliš tvrdě z čehož rezultovalo nevídané množství faulů. Nejtvrdším plejerem na hřišti byl náš Hladík.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

újezd

fans ,31. 10. 2011 16:18

Kvuli takovým jako jsou pan rambousek se vyplatí chodit na fotbal...