Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prohra s Chvojencem

20. 9. 2009
     Do Chvojence naše mužstvo odjelo ve velmi okleštěné sestavě. Pro zranění chyběl Martin Černý. Na dovolené byli bratři Petřičkové a Doležal. Na poslední chvíli dále onemocněl Honza Rozsévač a Tomáše Bendžíka nepustil na hřiště nepodmíněný trest.
     I tak naše mužstvo začalo na půdě Chvojence dobře a šlo zaslouženě do vedení, kdy míč po akci Rusína uklidil do sítě nestárnoucí Strnad 0:1.  Chvojenec byl velmi zaskočen a svoji hrou nepřípomínal celek, který hraje o přední příčky přeboru. Újezdečtí mohli dokonce jít do výraznějšího vedení, ale šance Strnada a Matyse jenž volali po gólu zůstaly nevyužity, což bylo škoda, neboť soupeř se začal pomalu rozjíždět a újezdecké nezkušené hráče přehrávat.  Pěkné kombinační akce soupeře mohly za to, že Újezd prohrával 1:3.  Újezd však zbraně nesložil a druhým gólem Strnada se znovu přiblížil na rozdíl jednoho gólu.  Za tohoto stavu se šlo také do kabin.
     Druhý poločas začali hosté z Újezda odhodlaně, ovšem po krátké chvíli musel být pro zranění střídán Zima a Matys jenž vedl většinu útočných akcí  se musel stáhnout do obrany.   Hosté pak na hřišti již dominovali, což vyjádřili čtyřmi góly. Sporná byla jenom penalta, která ovšem hosty k tomuto výsledku nastartovala, kdy si domácí hráč naskočil do stojícího Svobody.  Nutno však podotknout, že další penaltu, která se měla kopat slušně pískající rozhodčí nezapískal. Korigovat výsledek mohl střídající Ondra Rozsévač, jenž se dostal do dvou slibných šancí, s kterými ovšem naložil špatně.  Sám na branku dále mohl pelášit Matys, ale tohoto dle domácích funkcionářů zastavil nespravedlivě praporek pomezního.
    Závěrem lze dodat, že značně kombinovyný tým Újezda hrál v prvním poločase se zkušeným celkem domácích  celkem vyrovnanou partii. Druhý poločas však již na domácí nestačil. Za všechno mluví i to, že do hry šel  brankář rezervního týmu Hyvl, z jehož přístupu by si měli vzít ostatní příklad. Vždyť byl jenom společně s Ondrou Rozsévačem jediným mužem na střídání. Ostatní, kteří měli z áčkem jet do Chvojence se ani neomluvili, což je slušnost.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář