Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři body zůstaly v Přelovicích

20. 4. 2014

  Na velmi nerovném terénu, který byl pro obě mužstva stejný,  se odehrávalo spíše bojovné utkání. Do první vyložené šance se dostal Jirka Petříček, ale v jasné pozici nechal vyniknout domácího golmana. Otřepané nedáš dostaneš se naplnilo ihned po naší šanci. Přímý kop domácích propadl přes několik bránících hráčů a šťastně se odrazil od kolena Hačka do břevna a následně do branky.  Vyrovnání měl na kopačce Hataš, ale včasným vyběhnutím mu na poslední chvíli zmařil šanci Rejduga. Do další vyložené šance se dostal střídající Huňáček po přímém kopu Koblížka, ale pouze vyprášil rukavice domácího brankáře. Poté o sobě dali vědět i domácí, ale jejich šanci zneškodnil Hývl. 

   Druhý poločas nastoupil náš tým s odhodláním nepříznivý výsledek otočit. Do karet našemu týmu nahrálo i  vyloučení domácího Hačka, který těsně před tím měl na kopačce gól, který mu vzal z kopačky  výborným zákrokem Hývl.  Domácí i v deseti  s ojedinělé akce nacentrovali před branku Újezdu, kde byl ve velkém vápně pouze náš Jakub Petříček a golman Hývl, kdy špatný odskok míče na nerovném terénu zapřičinil to, že se míč zcela nelogicky odrazil od Petříčka do vlastní branky. Čisté svědomí určitě neměl jinak velmi dobrý Hývl, který si mohl míč stáhnout sám. Domácí poté vystavěli obraný val před vlastním pokutovým územím, který se našim nedařilo překonávat.  Jiskru naděje poté vykřesal Huňáček, který vstřelil kontaktní gól, který nebyl z nepochopitelných důvodů uznán, pro údajný ofsajd.  Poté ještě nebezpečně hlavičkoval Černý, ale Rejduga byl opět na místě.  Domácí hrozili rychlými protiútoky do naši otevřené obrany, ale uklidňující pojistku se jim vstřelit nepodařilo. 

   Závěrem lze dodat, že náš tým byl o trochu více fotbalovější než domácí. Ti ovšem vše vynahrazovali obrovskou bojovností k čemuž jim pomohla i jasná výšková převaha. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář