Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři body zůstaly v Újezdě

25. 8. 2012
Újezd - Choltice 2:1 (1:0)
Branky: 31´Hladík (pen.), 79´Hataš - 77´Urbanec
Rozhodčí: Svoboda, Diváků: 50, ŽK 0:0, ČK: 0
Újezd: Jandák, Zima, Černý, Jiří Petříček, Rusín, Huňáček (82´Šebek), HJakub Petříček, T.Bendžík, M.Rozsévač, Hataš, Hladík (86´Hývl)
Choltice: Zářecký, Jiří Kohoutek (46´Knický), Peml, Hlaváček, Knapík, Karlík, Červenka, Korbel, Jan Kohoutek, Urbanec, Kratochvíl
 
   První poločas byl herně vyrovnaný, kdy domácí zazdili několik vyložených šancí. První si vytvořil  po zpracování velmi těžkého míče Hataš. Zářecký ovšem čaroval.  Poté se do vyložené šance propracoval Michal Rozsévač, ale v koncovce neuspěl. Další šanci vstřelit gól měl Hladík, ale vedl si obdobně jako jeho kolegové z týmu. Poté se do slibné pozice opět propracovat Hataš, ale zase bez gólového efektu.  Domácí se prosadili až z penalty, která se kopala po faulu na Hataše. Míč na značku pokutového kopu si postavil Hladík, který poslal domácí do vedení 1:0.
 
   Druhý poločas začal velkou šancí Choltic, jejichž hráč nedokázal z šestnácky poslat míč do sítě, kdy tuto  nepochopitelně přestřelil . Poté rozhodčí odpustil hostům evidentní penaltu na Hladíka, kterého v jasné příležitosti za cenu faulu zastavil hostující bek.  Poté domácí Hataš nastřelil tyč. Na druhé straně si domácí obránce povodil Urbanec a technickou střelou srovnal stav zápasu 1:1.  Odpověď však netrvala dlouho. Z 25 metrů napřáhl Hataš a trefil přesně k tyči 2:1.  Poté si již domácí výhru v poklidu pohlídali.
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář