Jdi na obsah Jdi na menu
 


Újezd odváží od lídra přeboru tři body

1. 10. 2010

     Újezdu v duelu s lídrem okresního přeboru postrádal distancovaného Zimu, kterého nahradil na postu stopera Svoboda.  Hráči Opatovic nastoupili sebevědomě a ihned v začátku si vytvořili dvě vyložené šance. V první šanci  hráč Opatovic netrefil prostor mezi třemi tyčemi a při druhé se vyznamenal brankář Jandák, který vychytal samostatný nájezd Ročína.  Poté zahrozili i hosté z Újezda, ale Jakub Petříček zakončil nepřesně. Ve vyložené šanci se poté ocitl opět hráč Opatovic, ale přibližně ze třech metrů přestřelil prázdnou branku.  Trest přišel pro domácí hráče za nedlouho, to se po faulu na Svatoně postavil k rozehrání přímého kopu Svoboda, který otevřel skóre zápasu 0:1.  Za nedlouho se do brejku dostal Svatoň, který si obešel i golmana Cincibuse, který mu zabránil ve skórování pouze za cenu faulu, za který uviděl žlutou kartu.  Následnou penaltu proměnil sám poškozený 0:2.  To však nebylo ze strany Újezda vše, po rozehrávce Kolína zatáhl míč z levé strany Matys a z velkého úhlu překvapil Cincibuse 0:3.

   Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči opět aktivně a přitlačili hostující hráče před jejich pokutové území.  Vyložené gólové příložetisti si ovšem nevytvořili, ba naopak mohli opět inkasovat. První velkou příležitost Újezda ve druhém poločase nepřetavil v gól Černý, který postupoval sám na branku Opatovic a rozhodl se správně chytře přehodit vyběhnutého golmana, ale bohužel pro Újezd přehodil i brankovou konstrukci. Opatovicům toto varování nestačilo a nechali Svatoně dostat se do další šance, která ovšem gólem neskončila.  Svatoň poté opět zaútočil a v pokutovém území posadil na prdel tři hráče Opatovic a nezištně přihrál do jasné gólové šance Karlovi Petříčkovi, jenž v koncovce neuspěl.  Pro Újezd to byla škoda, protože zápas mohl být již rozhodnut.  Domácí v této době vrhli všechny své síly do útoku a z jednoho závaru před brankou Újezda se štěstím snížili pro ně nepříznivý výsledek 1:3.  Poté se již Újezd zaměřil na bránění výsledku.  Kontaktního gólu se domácí dočkali v poslední minutě zápasu a to když v  nepřehledném závaru před brankou  hostujícího celku upadl domácí hráč a rozhodčí odpískal penaltu i na druhé straně. Domácí exekutor se nemýlil 2:3. Poté přišlo dlouhé nastavení, v kterém újezdečtí hráči vedení uhájili.

    Stínem zápasu bylo zranění domácího hráče, který šel nesmyslně do souboje s výborně chytajícím brankářem Jandákem. Tým Újezda mu přeje brzké uzdravení. Na straně Újezda musel taktéž pro zranění opustit hřiště Svatoň, který se srazil s domácím obráncem.  Zápas v Opatovicích ukázal, že se dá porazit i tým plný hvězd, které hrály v minulých sezónách soutěž jako je divize atd. Pochvala pro všechny hráče Újezda.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář