Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra nad Paramem

26. 4. 2010
První poločas byl zcela v režii domácího celku, který se ujal zaslouženého vedení z kopačky Strnada, jenž využil přihrávku Svatoně.  Tentýž hráč přidal po rohu Tomáše Bendžíka i druhý rychlý gól. Pro hostující celek, který se nedostal ani na polovičku Újezda to v této době vypadalo opravdu špatně, neboť to vypadalo na jeho debakl.   Domácí plejeři poté nepochopitelně nevyužili  několik stoprocentních šancí, které volaly po gólech. Horší bylo ovšem to, že se domácí hráči velice svým výkonem uspokojili a přizpůsobili se spíše soupeři, jehož hra neměla ani parametry třetí třídy.
    Druhý poločas nastoupilo domácí mužstvo velice vlažně a hra byla z jeho strany velmi špatná. Po centru Strnada ovšem došlo k navýšení skóre na 3:0, kdy  si míč srazil do vlastní branky vlastní hráč atakovaný Svatoněm.  Hra však potéto brance ještě více upadla. Ze  hřiště se ze strany domácích hráčů vytratil pohyb a bojovnost.  Vypadalo to jako, kdyby si chtěl každý hráč dát gól. Domácí v pěti až  v šesti lidech stály pouze  u hostujících obránců a domácí obránci  téměř úplně přestali bránit,  což ovšem byla cesta do pekel.  Jen nemohoucnost pardubických hráčů v koncovce a dobré zákroky brankáře Hyvla  vedly k tomu, že se skóre neměnilo.  I tak se ovšem Paramo čestného a zaslouženého snížení skóre dočkalo. Na branku Parama ovšem ihned odpověděl střelou k tyči domácí Svoboda. který uzavřel skóre zápasu 4:1.
    Začátek zápasu byl ze strany  domácích dobrý. Konec poločasu hráči působili již sebeuspokojeně a  druhý poločas byl prostě katastrofální. Povinné tři body jsou však doma. Pochvalu zaslouží z domácích hráčů pouze Hyvl v brance, jenž zabránil nejméně třem jistým gólům,  v čemž mu ovšem pomohli i hráči pardubického celku, kteří byli k koncovce neškodní.  Varovný prst ovšem zůstává nahoře, neboť takovýto výkon by na nadcházejícího soupeře z Řečan n.L určitě nestačil.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář