Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra v Mněticích

17. 4. 2011

     Před zápasem se musel trenér vyrovnat s několika něčekanými absencemi. Těsně před odjezdem se omluvil Radek Matys, který musel odvést svého potomka do nemocnice. Po něm se ze zápasu omluvil Svoboda a to z osobních důvodů.  Bez omluvy se pak na zápas nedostavil Firbas. Újezdeckých hráčů tak odjíždělo k důležitému zápasu pouze dvanáct. Z toho Jirka Petříček nastupoval se zraněním, které si přivodil v zápase se Semínem. Na beku po delší odmlce nastoupil Ondra Bendžík a to se značným sebezapřením.  Naštěstí se na zápas dostavil svým automobilem  starý srdcař Martin Strnad, který doplnil soupisku, za což mu patří velké poděkování. 

     Samotný zápas nezačal pro náš tým nejlépe, neboť na začátku zápasu musel odstoupit pro zranění střední záložník Jirka Petříček, kterého nahradil jeho mladší bratr Kuba. K tomu se domácím ještě podařilo vstřelit první branku, kdy z pravé strany domácí útočník prostřelil Jandáka 1:0.  Poté  zahrozil i celek Újezdu, ale střelu černého vyrazil domácí hráč na brankové čáře rukou, což ovšem zůstalo bez povšimnutí rozhodčího.  Asi největší šanci v prvním poločasu měl Hladík, který dobře zpracoval přihrávku, ale jeho střela o několik centimetrů minula levou tyč a Doležal se k dorážce těsně nedostal.  Domácí hrozili neustále dlouhými nakopávanými míči, se kterými měli újezdečtí velké problémy.  Do kabin se tak šlo za vedení domácích.

    Druhý poločas začli újezdečtí hráči náporem, kdy nedotáhly do konce několik solidních šancí. Nedáš dostaneš se tak opět naplnilo, neboť z volného přímého kopu skoróval domácí útočník a zvýšil na 2:0.  Poté se konečně prosadil i náš celek. Černý zpracoval na  prsa těžký míč ve vápně, otočil se kolem domácího obránce a nechytatelnou střelou do šibenice  a lá Messi snížil na rozdíl jednoho gólu 2:1.  Poté měli hráči Újezdu obrovský tlak, při kterým nastřelili břevno domácí branky. Šok ovšem přišel v době  největšího tlaku Újezdu. To se ve vápně prosadil domácí hráč a nekompromisně poslal domácí do dvoubrankového vedení 3:1. V této chvíli by na celek Újezdu již nevsadil ani největší optimista.  Na rozdíl jedné branky snížil z penalty po faulu na Doležala a Hladíka střelec Svatoň 3:2. Poté Svatoňovi předložil přihrávku Tomáš Bendžík a Svatoň s ní naložil velmi dobře, neboť technickou střelou k tyči vyrovnal 3:3.  Poté šel předčasně pod sprchu domácí hráč a to po faulu na Zimu.  Újezdu se podařilo využít přesilovku a tři minuty před koncem rozhodl  o jeho výhře Svatoň, který zkompletoval hatrick 3:4. Poté si již újezdečtí výhru pohlídali.

   Závěrem lze konstatovat, že diváky z fotbalu boleli oči, neboť oba mančafty pouze nakopávali dlouhé balóny a  bojovali. Jediným plusem bylo, že viděli sedm branek.

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář