Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika doma opět vítězně

8. 10. 2012

    Domácí začali náporem. Do velkého vápna pronikl M.Rozsévač, kde byl jasně  faulován. Souboj však ustál a ještě se snažil přihrát před branku, což vlivem faulu nebylo možné. Penalta se však nekopala.  Poté začali vystrkovat drábky i hráči hostující Křičně, ale všechny jejich pokusy zlikvidoval Hyvl v brance, kdy v jednom případu vytěsnil střelu na břevno. Před koncem poločasu pronikal do vápna hostí Bosman, jenž byl nedovoleně zastaven na hranici velkého vápna. Rozhodčí však posoudil, že faul byl ve vápně a tudíž byla odpískána z jeho strany penalta. Návíc přišla velká komplikace pro tým z Křičně, neboť faulující hráč uviděl žlutou kartu a protože byla již druhá uviděl následně i kartu barvy červené. K penaltě se postavil nejzkušenější muž na trávníku Strnad, ale bohužel jeho pokus brankář Křičně zlikvidoval. K dorážce se poté dostal Huňáček, jenž místo mezi třemi tyčemi netrefil.

   Druhý poločas si do pokutového území naběhl O.Bendžík, který si pohrál z obráncem a přes dva další hráče Křičně našel milimetrově hlavu Bosmana, pro kterého nebyl problém skórovat 1:0.  Dobré převzetí přihrávky do pokutového území předvedl O.Rozsévač, jenž byl evidentně faulován. Píšťalka hlavního arbitra však zůstala němá.  Druhý uklidňující gól poté přidal  po ideálni přihrávce Rusína Hataš, který uklidil míč přesně k tyči bezmocného golmana 2:0. Křičeň ve druhém poločasu zahrozila pouze pěkně zahraným přímým kopem ze strany Malého. Zápas se hrál velmi důrazně, čemuž nahrával i podmáčený terén. Některé zákroky však byly až zákeřné, kdy tyto odnesli zraněním dva hráči Újezda.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověď

petr svetr,8. 10. 2012 20:37

Někdo úplně projížděl náhodně Újezd a pak nastoupil v základní sestavě Křičně a teď tady na stránkách soupeře fňuká jak dítě, kterému vezmou hračku. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Hosté předvedli sympatický výkon, ale někteří z hráčů neunesli tíhu prohry a sprostě faulovali. Proti hostům se měli kopat nejméně dvě penalty a ne jenom jedna, kdy souhlasím, že tato byla sporná. Křičeň měla jedině štěstí, že rozhodčí neviděl některé zákroky soupeře, neboť by dohrála ještě v menším stavu. Nikde jsem neviděl žádný zákrok od domácích, který by byl na červenou. Chtělo by si to trošku pročíst pravidla fotbalu a ne psát takévéto bláboly na naše stránky. Jinak přeji Křičeni mnoho sportovních úspěchů. Je to sympatický tým, který chce vyhrávat. A ještě něco ten rozhodčí byl určitě podplacený, protože Benfika musí za každou cenu postoupit cha, cha, cha.....

Re: odpověď

petr,8. 10. 2012 21:26

Mýlíš se, na tomto zápase jsem byl úplně náhodou, za Křičeň teda určitě nehraju. Nefandil jsem ani jednomu týmu, chtěl jsme se podívat na dobrej fotbal, kterej jsem nakonec i viděl. Neříkám, že hosté neudělali žádný faul, ale musíš přiznat, že tam byly nefér zákroky i domácích, ale i to je fotbal. Nevím kde jsi se v mém příspěvku dočetl, že byl rozhodčí podplacený, asi máš zbytečně velkou představivost. Jasně, vyhráli jste zaslouženě, protože jste dali góly a hosté ne, jen jsem poukazoval na to, že ta pentle byla vymyšlená ( a nakonec z ní gól stejně nepadl) a ta červená to prostě ovlivnila. Ten zákrok nebyl zezadu, hostující obránce vypichoval míč a trefil vašeho hráče (faul to byl, o tom žádná), ale určitě se nejednalo o hrubý nesportovní zákrok, spíš o jeho nešikovnost. Takže asi tak. Jo a dost mě překvapila ta nevraživost vůči všem (hlavně z vaší střídačky). Jinak se měj a nebuď tak napruzelej, když má někdo jinej názor.

nedělní mistrák

petr,8. 10. 2012 19:33

Teda to je komentář, já byl asi na úplně jiném fotbale. Úplně náhodou jsem projížděl Újezdem a tak jsem se stavil se podívat. Samozřejmě, že domácí druhý poločas ovládli, když si rozhodčí nejenže vymyslel pentli která byla jasně před vápnem a navíc hostujícícho hráče vyloučil, to pak by musel červenou vidět i stoper domácích, který nejméně třikrát jako poslední hráč faulem zastavil hráče hostů a viděl jen žlutou až za ten poslední faul. A pak ten domácí lajnovej - vždyť soupeře nepustil do jediného útoku, zdvihal to jak se mu chtělo. Párkrát se trefil (ofsajd byl) a párkrát ne ale to jsem se jaksi v komentáři plném pravopisných chyb nedočetl. SPORTU ZDAR a fotbalu zvlášť. Ještě k těm zákeřnějm faulům - oba týmy hráli úplně stejně, fauly byly na obou stranách asi tak nastejno, kdybyste tak na všechny (rozhodčí, domácí i hostující hráči) neřvali ze střídačky, možná by to nebylo vyhecovaný. Jinak fotbal to byl dobrej.