Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika podlehla rezervě Rohovládové Bělé

1. 11. 2009
 

Všechno špatně. Tak by se dvěma slovy dal charakterizovat tento zápas. I když jsme byly oslabeni o některé hráče, kteří nastoupili v klíčovém duelu podzimu za „A“ mužstvo v Libišanech, je ostuda jak k tomuto utkání tým a hráči přistoupili. Celý mančaft odvedl tragický výkon a i když je porážka krutá, ukázalo se, jak moc dokáže našemu mladému týmu podlomit fotbalová kolena psychika.

Domácí posíleni o 4 hráče „A“-čka si od začátku s námi pohrávali jak kočka s myší. Snad jen za stavu 2:1, když za nás zaznamenal gól z penalty Míša „Majky“ Vondráček, byla šance na zdramatizování utkání, ale Míša Rozsévač nabídnutou šancí pohrdl a poslal nikým neatakován míč z hranice malého vápna vysoko nad.

V druhém poločase náš tým úplně odpadl a soupeř posazený na koně nás jednoznačně přehrával. Za zmínku tak stojí jen, jedna ze dvou, chycená penalta Lukášem Hývlem. Budiž nám tedy tento zápas lekcí a námětem do budoucna pro zodpovězení otázky, jak odstranit flegmatičnost z našeho přístupu ke hře a přidat na zápalu, bojovnosti  a psychické odolnosti vůči nedobře se vyvíjejícímu se zápasu.

Příště nás čeká poslední zápas podzimu a to před domácím publikem a s poslední týmem z Jankovic, tak snad to bude lepší.

 

exprezident

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

články

Lu-kas,5. 11. 2009 12:28

Copak kopy to už tě to přestalo bavit nebo co??? Zrovna vo tomhle zapase by se toho dalo hoodne napsat!!

články

Belik,3. 11. 2009 23:29

Kopy říkal, že budou do úterý, tak má ještě 31 minut k dobru....

článek

Jirka,3. 11. 2009 19:02

To už se články nepíšou?