Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika porazila Tetov

29. 5. 2011

    Zápas začal dle očekávání náporem domácích. Hosté ovšem jako první zahrozili. Šolta povodil ve velkém vápně dva domácí obránce a jeho drzé počínání utnul až golman Hyvl.  Újezdečtí hráči začali opět bušit do obrany Tetova, ale bezúspěšně. To hosté si ze dvou rychlých brejků vypracovali dvě vyložené šance, které ovšem jejich útočník nepochopitelně zahodil.  Domácí na koně posadil poté vlastní gól soupeře, kdy si centr Bosmana srazil do vlastní sítě 1:0.  Druhý gól zanedlouho přidal Hladík, který nezaváhal proti vyběhnutému hostujícímu  golmanovi 2:0.  Za tohoto stavu skončil i první poločas.

     Druhá půlka začala ještě větším tlakem domácích. V této době již nebyli tetovští hráči schopni konkurovat mladému mužstvu domácích a to hlavně po fyzické stránce, kdy se jen sporadicky dostávali na půlku domácích. Fyzičku ovšem začali nahrazovat tvrdostí a v mnoha případech i zákeřnou hrou. Z přehnané tvrdosti rezultovala i první penalta, která se kopala za sražení domácího hráče před  brankou hostí.  K penaltě se postavil Rusín a nedal golmanovi Tetova sebemenší šanci 3:0.  Poté Hladík předvedl samostatný průnik do velkého vápna Tetova, kdy jej tetovský obránce evidentně fauloval, proti čemuž na rozdíl od svých spoluhráčů faulující hráč neprotestoval a kopala se druhá penalta, kterou sám poškozený proměnil a upravil výsledek na 4:0.  V tuto dobu tetovští neunesli jasnou prohru a uchýlili se pouze k nadávkám  a svádění své nemohoucnosti na rozhodčího, hereckých scén (lehání na trávník atd.) a k zákeřným faulům na domácí hráče.  Naštěstí nebyl nikdo z domácích hráčů zraněn k čemuž přispělo vyloučení Odvárky, který doslova naháněl domácí hráče s úmyslem někoho zranit.   Vyloučených mohlo být i více a to na obou stranách, neboť například Syruček neunesl neustále okopávání a netakticky oplácel. Na straně Tetova mohl být vyloučen hráč číslo 8, který předvedl za zápas pět likvidačních faulů a navíc to byl právě on, který jasně fauloval pronikajícího Hladíka v jasné příležitosti.

     Je jen škoda, že hostující tým nepřijmul sportovně a s hlavou nahoře svoji prohru jak tomu bylo na podzim, kdy v Tetově prohrál tehdy velmi oslabený tým Újezda.

 

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdo je ubrečenec

xxx,4. 6. 2011 21:41

TETOV

Ubrečený Újezd

Újezd ubrecený,4. 6. 2011 20:37

Kecy.... UBREČÁNCI

poz

dopa,30. 5. 2011 8:15

Nebrec musis neco snest