Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika potvrdila první místo v soutěži

19. 6. 2011

     Kdo čekal vyrovnaný zápas mezi rezervami týmů z okresního přeboru se velmi spletl. Újezdečtí hráči šli totiž  za vítězstvím hned od prvních minut.  První gól vsítil Siruček, který se vápně zbavil obránce a prostřelil brankáře domácích. Druhý po chvilce přidal po velmi pohledné akci na jeden dotek Bosman.  Třetí a celkem stý gól v soutěži pak přidal  velmi pěknou technickou střelou Doležal.   Další gól diváci viděli opět z kopačky Doležala, který využil chybné přihrávky domácí obrany, kdy obešel i golmana a zasunul do prázdné branky.  Poté se ve střelecké formě představil  ještě v sobotu zraněný Huňáček jehož tvrdá střela skončila v síti Chvaletic.  Za stavu 0:5 se střelecky prosadili i domácí, kdy z přímého kopu zakončil do šibenice domácí exekutor 1:5. Za tohoto stavu se šlo i do šaten.

   Druhý poločas hráli újezdečtí hráči po vyloučení svého spoluhráče o deseti. Na hře se projevila hra v oslabení, ale  i střídání Petříčka, Doležala a Bosmana, kteří do této doby patřili k nejlepším hráčům na hřišti. Soupeř tak využil přesilovku a snížil na 2:5 a v zápětí na 3:5. Hlavním důvodem byly hrubé chyby v obraně.  Klid poté vnesl do řad našich hráčů Rusín, který z přímého kopu překopl zeď a trefil se přesně za tyč domácí branky 3:6.  Svůj druhý gól v utkání poté vstřelil Huňáček a to opět tvrdou střelou z dálky, při které se ovšem musel domácí golman červenat. Poslední slovo poté měli domácí, kteří snížili na konečných 4:7. 

     Po utkání předal zástupce OFS Pardubice pan Lukáš Ouředník, který zastává funkci sekretáře našemu celku pohár za první místo v soutěži a věcný dar.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář