Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika remizovala s Rohoznicemi

15. 8. 2010

Zápas s Rohoznicemi začal nečekaně. Již ve třetí minutě nešťastně uklouzl bek Firbas a Rohoznice šli do jednobrankového vedení.  Do konce poločasu však domácí srovnali krok. Těsně před vápnem byl před pokutovým územím faulován Svatoň a z trestného kopu se nemýlil Svoboda 1:1.  Druhý poločas  do vápna pronikl Svatoň, jenž byl faulován a kopala se penalta. Sám poškozený tuto výhodu přesvědčivě proměnil 2:1.  Poté sám na branku postupoval s chutí hrající Bosman, který ovšem netrefil branku. Několik vyložených šancí měl i Ondřej Rozsévač, který s těmito naložil špatně.  Nedáš dostaneš tak opět platilo, a to když z ojedinélého brejku hosté vyrovnali stav zápasu 2:2.  Nutno podotknout, že u všeho podstatného byli  hráči, kteří měli již v nohách sobotní zápas, kteří museli nastoupit díky nezodpovědnosti mladíků, na které jsem se rád chodil dívat jak jim jde fotbal. V současné době toto již není pravda, tedy  až na nějaké vyjímky. Myslím si, že by se měli mladý hráči  více semknout a táhnout za jeden provaz jak tomu v minulosti bylo. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

odpověď

Jirka,22. 8. 2010 8:48

Péťo je vidět, že nejsi v obraze. Ano na lavičce seděli 3 hráči. Dva z nich hráli v sobotu za áčko (Moravec + Bosman) a třetím byl Čombe, který si zasloužil postavit asi do zápasu o něco dříve. To je ovšem věc trenéra. Poté ovšem ještě seděli další hráči jak se říká na tribuně a to z rozličných důvodů (někteří se v Újezdě po skončení minulé sezóny úkázali na fotbale poprvé, jiní dávají přednost alkoholu, prázdninovému odpočinku a oslavám nebo jak bych to slušně popsal). Partu mlaďáci docela drží, ale již ne na hřišti, ale pouze při chlastačkách a kouření, což je škoda, ale je to bohužel přirozené, protože všichni skončili ve školách a mají již jiné zájmy. V ostatních věcech s tebou musím souhlasit. Jeden mančaft bude v Újezdě ještě dřív. Béčko v žádném případě s takovým to přístupem na postup nemá a honit se za postupem stylem, že budou za béčko hrát kluci z áčka je nesmyslné.

Mezodpovědnost??? Ale čí???

expresident,21. 8. 2010 21:46

Proč nezodpovědnosti mladíků, když jste nechali na střídačce minimálně 3 "B"čkaře sedět a postavily hráče "A"mužstva???? Dovětek k tý tréninkový morálce. Tohle už se asi nezlepší, to je důsledek přechodu a rozpadu části dřívější party do "A" a části do "B" a nejsem skeptik, ale realista, "B" už nepostoupí do 3třídy, svoji asi jedinou šanci ztratili hned v prvním ročníku. Letos postoupí podle mě Selmice. Teď už to bude jen dojezd setrvačností a postupným nahrazováním hráčů kteří ukončí kariéru a těm kterým zkončí hostování, takže do 2 let bude v Újezdě podle mě opět jeden mančaft. Ale to je na tak malou vesnici asi přirozený jev. Jinak stále Vás z povzdálí sleduju a aspoň tak Vám držím palce.
Rád bych se aspoň jednou proběhl na umělce, držím palce. Takže ahoj při nějaké takové příležitosti. Petr

Tréninková morálka

Jirka,19. 8. 2010 16:50

Připadá mi, že postoupit chce jenom pan Rozsévač. V Úterý byl totiž z Benfiky na tréninku pouze Milan Zahradník.

béčko není na odpis

kouč olda,19. 8. 2010 15:53

kluci pojdˇme zase makat ať dokážem ,že si to umíme vykopat sami!!!!!!
v pátek vedu trenink ,tak dokažte ,že jste parta a buďte tam všichni, díky Olda.