Jdi na obsah Jdi na menu
 


Benfika smírně s Tetovem

17. 10. 2009
 

    Proti očekávání se podařilo oběma týmům z Újezda hrajících ve stejný čas postavit jedenáctky i z dostatečným počtem náhradníků. Vždyť 4 zranění hráči „A“ mužstva a pykající Honza Rozsévač značně zamýchali sestavami. Po příjezdu do Tetova bylo naší rezervě jasné, že tým domácích nebude jednoduchý sousto, vždyť zde hrají hráči, kteří pamatují i lepší časy a ve vyšších soutěžích než je IV. třída, naproti tomu tým mladíků z Újezda hnán vydinou udržení se na prvních příčkách a umožňující tak bojovat o postupové naděje do vyšší soutěže. Ovšem už začátek ukázal jak těžké bude z Tetova odvézt nějaké body. Domácí vědomi si herních kvalit rezervy postavili jednoduchou taktiku na rychlých brejcích (jak jen rychlé můžou být v nejnižší soutěži) a za cenu jakéhokoli zdržování hry, vyvádějící tak naše hráče z tlaku a herního tempa.

     V prvním poločase se většina utkání odehrávala před pokutovým územím domácích a přeci jen se hráčská kvalita projevovala, ale bez výraznějšího efektu. Snad jen několik míčů propadlých přes domácího stopera volalo po větším důrazu od hráčů rezervy. V jedné takové příležitosti se přeci jen prosadil „Čombe“ ovšem branku o několik decimetrů minul. V závěru pak měl šanci ještě „Karhi“, který po straně prošel přes dva hráče a golman domácích jen s vypětím všech sil jeho střelu k tyči vytěsnil na roh. Domácí za celý první poločas zahrozili jen dvěma brejkama, které zachytila naše obrana před pokutovým územím.

     Do druhého poločasu nastoupili naši hráči odhodláni prolomit v celku dobře fungující defenzivu domácích a donutit je tak vylézt z ochranné ulity. Začali jsme velkým náporem a v krátkém sledu následovala šance M. Zahradníka, H. Huňáčka a Petra Erbana. Bohužel opět bez gólového efektu. Ale i domácí začínali zlobit a dlouhými míči až za beky je nutili být stále ve střehu. V 65min pak přišla akce domácích kdy krajní záložník potáhl nikým neatakován míč a zastavil ho za cenu faulu až náš stoper. Standartku zahráli domácí na vzdálenější tyč, lehký míč golman Jandák neudržel a pro, do té doby neviditelného, Doležílka nebyl problém poslat míč podél M. Janáka do sítě – 1:0. Vlastně jednou se už autor branky domácích předvedl, to když nesmyslně v prvním poločase projel stopera naší rezervy po odehrání míče. Ale zpět ke hře. Naší mladí hráči notně otřeseni otevřeli hru a pustili se do velkého útočení to samozřejmě nahrávalo taktice domácích, takže se hrálo nahoru dolu. Újezdečtí se přeci jen dočkali v 77min. kýženého gólu, to když propadl jeden z mnoha rohů až na vzdálenější tyči osamoceného „Čombeho“ Milana Zahradníka a ten dal hlavou na 1:1. V nastalém trendu však utkání pokračovalo, útočilo se na obě strany, kde útočníky domácích jednou vychytal golman Jandák a jednou domácí netrefili odkrytou branku a na druhé straně se předvedli slušnými střelami ze střední vzdálenosti „Karhi“, Petr Erban a hlavně parádní střela Míši Rozsévače volala po gólu, ovšem se otřela pouze o tyč, u pravého růžky, z venku. Ve velké gólovce se ocitl také Ondra Rozsévač, ale nedokázal usměrnit mezi tyče prudkou ránu z hranice malého vápna. V samotném závěru už zvítězila jen destruktivní taktika domácích. Takže zápas skončil 1:1

     Utkání v druhé půli mělo svoji určitou kvalitu a z konečného pohledu, i když byla naše rezerva fotbalovější a měla víc gólových šancí, je pro oba týmy s ohledem na vývoj utkání remíza asi zasloužená. V kabině rezervy po utkání zavládlo velké zklamání, byla to již třetí ztráta našeho mužstva na podzim a to komplikuje naděje na čelní pozice. Za týden navíc hrajeme s rezervou z Přelovic. Bude to hodně těžké utkání už s ohledem na to, že „A“ tým přišel v utkání s Cholticemi nejen o tři poločasové body, ale i o některé další hráče, takže příští týden budou muset být v plné síle k dispozici další hráči z řad rezervy, což omezuje jejich start v sobotním utkání. Nezbývá nám než se semknout a bojovat. Věřím, že v Újezdských hráčích stále síla na to je.

 

expresident

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

expresident:-)

dolejš,26. 10. 2009 11:07

koukám Péťo, že si musel hodně dní přemýšlet než si dokázal něco sesmolit na svojí obhajobu, nebo ti spíš stím někdo na zápase musel poradit:-)a když sme u toho kopání do lidí nevím kdo po přečtení komentářů byl tak rudej a nasranej, že tady pořvávál, že mám jediný štěstí, že už jsme proti sobě hráli, protože jinak by si mě tak sjezdil, že bych si už nezahrál:-)
ale je pravda, že sem se ti v tu dobu nedivil, že si nasranej, protože za pravdu se vždycky člověk zlobí:-)
pá pá na jaře

pro Dolejše ...

expresident,24. 10. 2009 22:09

V tý práci jsem se vzpamatovával né z toho, že jsem jednou nehrál, ale jaký ty Tvoje bludy a antofotbalovýřeči musel poslouchat. Jen se pochlub jak se už dva měsíce kasáš, jak nám napráskáte a pak se vymlouváš, že Vám chyběl nějakej útočníček. A Vaše pouťový řeči, že jsme bez hráčů "A" mužstva jednoduchý sousto jsme viděly .... ještě, že se v poločase měnily strany,, protože by ´jsme ten Váš drňák vyšlapaly jan před Vaším vápnem ... :):):)

čůůůůůůůs

ještě pro kožaka

expresident,24. 10. 2009 22:04

jen malou poznámku .... asi jsem byl pro Vás neviditelný, protože vždycky, když někdo z Vás kolem mě šel, "zapomněl" u mě míč, jako by mě neviděl .... :):):)

nad věcí ....

expresident,24. 10. 2009 22:00

Jsem konečně rád, že se jednou rozpoutala diskuze. I když se tu 3 hráči Tetova do mně navážejí .... jsem nad věcí a kdo mě zná, ví že to tak je. Tetovákům bych rád vzkázal : "jestli chcete něco udělat pro český fotbal, vyserte se na hraní a věnujte se tomu co Vám asi jediný je a to vylejvat si mozky do němoty". Postavit taktiku na tom, že to budu kopat 90 min. do lesa můžete snad opravdu jen vy, ona to stejně asi nebyla taktika, protože stejně víc neumíte. Matesem bambulo nevyhrožuj, že umí kopat jen do lidí a né do míče víme všichni. Předvedly jste v tom zápase úplný hovno a jen fůra štěstí Vás zachránila od prohry.
Jandyse jsem v článku nenapal ani neurážel, jen jsem chtěl říct, že to byla při špetičce štěstí chytatelná střela pro golmana jeho kvalit.
Takže nekopové z Tetova na jaře se ukáže. Tipuju, že prohrajete minimálně o 3 kusy, my máme dost míčů a les je daleko. Takže máte pech ....

expresident

hmm

Belik,20. 10. 2009 19:49

Kopy, ty ti tady ale dávají sodu....

jandys

heřmi,20. 10. 2009 19:44

nevím,proč tu exprezident hází špínu na jandyse,který ten trestňák pěkně a jen tak tak vytáhl,když to byl právě on kdo zaspal nejvíc ze všech,pak jen křičel a nadával kdo všechno za to může!to muže být rád,když to teda doležílek tak projel,že ho neprojel mates!to by bylo asi horší!!!Jinak vám tu přeju hodně výher a málo zraněných!!!!

souhlas

dolejš,20. 10. 2009 10:44

souhlasim s fandou a s kožakem, něco na tom asi bude není to tak dlouho co tu v práci náš expresident brečel, že před zápasem s cholticema za ním přišel kouč, že to potřebuje posílit a nechal ho sedět!:-)chudák Péťa se z toho probíral minimálně 14dní:-)

exprezident

kožak,19. 10. 2009 17:23

Taky souhlasím s tím, že za gól Jandys nemohl, z mého pohledu " Výrazně neviditelný " stoper se probral až v době kdy se rozehrávalona půlce. No asi ho ten Doležílek přejel hrozivě.

JANDIS

KOUČ ,19. 10. 2009 15:39

ABSOLUTNĚ SOUHLASÍM S JIRKOU. NA TOM GOLU NEMÁ JANDIS ŽÁDNOU VINU A OBRÁNCI, AČ JSEM NA NĚ ŘVAL, ZASPALI.

SRABOVI

KOUČ ,19. 10. 2009 15:35

ANONYME POKUD NEMÁŠ ODVAHU SE PŘEDSTAVIT ,TAK SEM NELEZ.

gól

Jirka Z.,19. 10. 2009 12:16

Já jsem na utkání nebyl, ale pokud jde o inkasovaný gól, tak jsem slyšel, že Jandys vytáhl pěkně kopnutý trestňák, ale obránci zaspali při dorážce. Poznamenávám, že jsem s Jandysem o fotbalu ještě nemluvil. Myslím si však, že bránící hráč né že má být u odraženého míče dřív, ale musí být u něho dřív, jestliže není tak tím pádem špatně brání.

slabý článek

fanda,19. 10. 2009 7:22

Nechci vám do toho mluvit, je vidět, že máte velkou marodku proto jste rádi, že dáte dohromady 2 mančafty, co jsem ale za poslední dobu vysledoval je fakt, že vaším nejslabším článkem je Váš kapitán, nejenom že není zápas kde by nevyvedl nějakou minelu, která při nejlepším pouze "smrdí" gólem, ale kolikrát i svým váháním kam vlastně přihrát balón(i když se mu nabízejí 3volný hráči)zabrzdí slibnou akci do otevřené obrany soupeře:-(