Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolesa i podruhé na lopatkách

27. 5. 2012

     Derby nenabídlo divákům příliš pohledný fotbal.  Domácí začali velmi dobře. Do první brankové příležitosti se dostal Zima, který se obtočil kolem obránce, ale jeho střela trefila pouze boční síť.  Domácí v úvodu byli lepším týmem a zasloužená odměna v podobě gólu přišla. Po pravé straně zatáhl míč pěkně  M.Rozsévač, jenž nacentroval před bránu na Huňáčka, který pohodlně poslal domácí do vedení střelou pod víko koleské branky.   Poté přebírali aktivitu pomalu hosté z Koles, ale naráželi na vcelku dobrou obranu domácích.  Nebezpečným byl průnik Vojty Němce, který místo zakončení zvolil pád v pokutovém území, což ke gólu nevedlo. V prvním poločase se ovšem Kolesa dočkali vyrovnání, kdy využili spatně rozestavěné obrany domácích a stav srovnali ze samostatného úniku 1:1. Poté ještě na koleské brance zazvonilo břevno, ale hra byla přerušena  pro odmávaný aut, což popřelo všechny fyzikální zákony.   V prvním poločasu diváci žádnou další šanci na navýšení skóre neviděli a tak se odcházelo v poločasu do kabin za nerozhodného stavu.

    Druhý poločas byl malinko lepším celkem domácí Újezd, ale Kolesa svoji bojovnou a jednoduchou hrou byli vyrovnaným soupeřem a nic nenaznačovalo, že spolu hraje celek z popředí tabulky s celkem, který hraje o záchranu v soutěži.  Hra se odehrávala většinou mezi oběma vápny bez jakýkoliv šancí.  Zajímavé okamžiky přišly až v samém závěru zápasu. Nejprve střídající Bosman zazdil šanci na vstřelení gólu, kdy sám před golmanem netrefil ideálně míč. Poté se do šance dostali i hosté, ale hradu těl před brankou domácích ani nadvakrát neprostřelili. Otřepané nedáš dostaneš opět platilo. Zima poslal přihrávkou do vápna Bosmana, kdy tohoto školácky fauloval ve vlastním pokutovém území zkušený Fábera (Bosman stál zády k brance na kraji šestnáctky).  Pevné nervy poté prokázal M.Stnad, který si postavil míč na značku pokutového kopu a bezpečně skóroval 2:1.  Hosté se poté v samotném závěru pokusili vyrovnat, ale nakonec mohli ještě dvakrát inkasovat z kopačky Huňáčka, který neproměnil dvě vyložené šance, které volaly po gólu.  Na konci zápasu se pokusil ve vápně ještě teatrálně spadnout  zkušený Sůra, ale to bylo ze strany Koles již vše. 

    I když někteří hráči v našem týmu nastoupili do druhého zápasu a někteří navíc  absolvovali  úplně naplno zábavu se skupinou Mogul, byl to soupeř z Koles, který fyzicky odpad ve druhém poločasu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář