Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pět fíků v síti Selmic

22. 5. 2011

     Na začátku je nutné uvést, že do zápasu nastoupilo za Benfiku šest hráčů  ze sestavy sobotního zápasu okresního přeboru a další hráči, kteří byli připraveni na střídání. 

    Domácí měli raketový vstup do zápasu, kdy střelu Rusína usměrnil do sítě selmické branky Hladík 1:0. Druhý gól opět vsítil Hladík, který zakončil sólový nájezd na golmana 2:0.  V tuto dobu byli selmičtí hráči zralý na ručník. Jeden újezdecký útok střídal druhý a jen díky zázračným zákrokům brankáře hostí se skóre nenavyšovalo. Ve čtyřech případech měl golman i štěstí, neboť mu v jeho práci pomohla branková konstrukce.  Domácí však ještě do poločasu jednou udeřili. Na hlavičku Doležala si sice golman Selmic sáhl, ale pro její důraz se mu ji vytěsnit nepodařilo 3:0.

     Druhý poločas začali domácí na půl plynu, ale možná se projevila i únava ze sobotního zápasu, kterou měla většina hráčů v nohách. Hra se tak na hřišti vyrovnala a přišla i první střela na branku domácích. Poté se do vyložených šancí  dostali i hosté. Tentokrát však své mužstvo podržel brankář Hyvl, který dvakrát vychytal ostrostřelce Selmic Hochmana. Toto varování vzali domácí vážně a přitlačili na pilu.  Svůj třetí gól a pátý za víkend vstřelil Hladík, jenž si dokázal s přehledem poradit v situaci, kdy postupoval sám na golmana 4:0.  Poté diváci viděli ještě jeden gól a to z kopačky matadora Strnada, jemuž namazal před prázdnou bránu Huňáček 5:0.  Díváci tak z ochozů odcházeli spokojeni, tedy alespoň ti újezdečtí. Předvedený fotbal přesáhl rámec čtvrté třídy. Domácí tak i s úroky vrátili selmickým podzimní prohru, protože téměř nebylo znát, že hráli dva týmy ze špiče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

postup

fáná,23. 5. 2011 22:32

3.třída se blíží klucííííííí

jen

buj,23. 5. 2011 7:39

same keci