Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezerva na domácí půdě vítězně

6. 9. 2009
 

Jak už velí povinnost domácího prostředí, zahájila rezerva utkání aktivně a ihned od začátku se vrhla do útočení, kde hlavně Honza Huňáček dělal hostům vítr na pravé lajně a po jednem jeho milimetrovém pase zařídil hlavou Ondra Rozsévač vedení rezervy 1:0. Škoda jen, že se v téhle fázi utkání nevyužilo více šancí a že jich bylo víc než dost. Další góly nepřicházeli a tak se osmělili i hosté a dvakrát zahrozili z brejku po pravé straně, ale opět v pohodě a s přehledem chytající Lukáš Hývl obě šance hostí kryl.

Malá bouřka v kabině a změny v sestavě přinesli hned po přestávce do hry újezdských oživení. Milan Zahradník rozhýbal útok a Lukáš Moravec zkvalitnil kombinaci na levé záloze. Brzy se dostavil i gólový efekt, kdy se po hezkých kombinačních akcích prosadili nejprve Rozsévač Michal, Moravec Lukáš a po jedné ze standardních situací pěknou hlavičkou Petr Erban, když ještě míč před golmanem hostí tečoval ještě jeden z obránců. V tuto dobu už hráči Újezda jasně na place dominovali a rychlými a pohlednými akcemi bavili nejen sebe, ale i hrstku věrných fanoušků. Ojedinělé a více méně náhodné akce hostů končili na kopačkách domácích stoperů, kterým vydatně pomáhal jako další stoper golman Hývl. Ten také založil poslední gólovou akci domácích, kdy přesným výkopem našel hlavu „čombeho“ M. Zahradníka, který prodloužil na Ondru Rozsévače a ten nedal golmanovi šanci  - 5:0. Domácí borci byli jasně lepší, hlavně v druhém poločase a od většího debaklu zachránilo Bukovku opravdu snad jen štěstí.

Újezdská rezerva se díky tomuto výsledku a lepšímu skóre posunula do čela 4.třídy, ale opravdové kvality prověří již tento víkend 12.9. na domácí půdě tým Choltic.

Chtěl bych za sebe říct, že věřím týmu, kterého jsem momentálně součástí, že kluci mají kvalitu, aby i takto těžký utkání zvládli. Bude to boj, ale když se budeme rvát o každý míč, tak jak jsme to předvedli v Kojicích a vždy v jednom poločase v minulých třech utkáních ….. věřím, že uspějeme. Kluci pojďme do nich.

Ještě připojím omluvu, že se nemohu zúčastnit tento týden tréninků, bohužel jsou věci jako je zaměstnání, který nelze obejít.

 

expresident

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

Lukas,11. 9. 2009 14:22

Děkujeme pane expresident!!!

hmmm...

Lukas,10. 9. 2009 16:19

to kopy přemejšlí asi nějak dlouho :D

clanek

Belik,9. 9. 2009 15:14

Asi nad nim přemejšlí...

clanek

Lukas,9. 9. 2009 11:47

tak jako co kopy, napises ho nebo ne???

clanek

woodis,7. 9. 2009 19:49

no ja cekam snad ho kopy udela...jako ty predesle

článek

Jirka,7. 9. 2009 19:33

Chlapi chybí mi tady nějak článek ze zápasu nebo alespoň fakta.

1.místo!!

Lukas,7. 9. 2009 12:01

Tak sem tak koukal do novin a rezerva je v čele 4.třídy o 1 vstřelenej gól... tedka nas ceka druhej tym tabulky - Choltice "B", no bude to zajimavy