Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezerva porazila Semín

27. 9. 2009
Měl to být zápas z kategorie jednoduchých s povinnými 3 body. Teorie a praxe jsou ovšem dvě rozdílné věci. Náš tým rezervy zdecimovaný zdravotními problémy, v podvědomí ukolébaný, že i tak se nemůže nic stát a tým Semína nabuzený na prestižní derby to byly hlavní atributy provázející celý první poločas, potažmo celý zápas.

Oba týmy nastoupily s poměrně útočnou taktikou, což pro diváka znamenalo v rychlém sledu se střídající šance na obou stranách. Gól ovšem přinesla až individuální akce Ondry Rozsévače, který po rychlém brejku z půlky, na hranici pokutového území vyzrál zpětnou kličkou na hostujícího beka a prudkou střelou na bližší tyč nedal brankáři šanci. Ovšem ve 20min. už bylo srovnáno, to když dlouhý nakopnutý míč promáchl předstoper s krajním bekem a stoper školácky ( bohužel jsem to byl já) vyhodnotil situaci a proběhl míč jako kdyby tam nebyl, pro hostujícího útočníka pak nebyl problém po kličce golmanu  Hyvlovi skórovat 1:1. Hosté ožili a několikrát nebezpečně zahrozili. Bohužel jsme se nedokázali vymanit z psychického tlaku a inkasovali po druhé, to když zahrávanou standartku do vápna při odkopu golman Hyvl nešťastně trefil vlastního obránce a míč skončil v domácí síti. Sice otřeseni , ale s odhodláním to rychle změnit se naši hráči vrhli do útočení a i trochu s přičiněním hostů dokázal ve 41 min. chybu ve středu hřiště využít ke skórování Michal Rozsévač - 2:2. Za zmínku ještě stojí standartka, kterou zahrával Petr Kopáč a osamocené nabíhající trio našich hráčů nedopravilo na úrovni penalty míč do branky. Smůlu si v tento okamžik vybral Bosman, kterému se bohužel nějak nepovedlo celé utkání a v samotném zakončení této akce ho doslova i s míčem zakopl spoluhráč Ondra R.

Po již tradiční důrazné domluvě v kabině se hráči naší rezervy zvedli, posílil je do hry i kanonýr „A“ Petr „Píďa“ Hladík a začalo se hrát podle not domácích. Ji v 52min po hezké kombinační akci skóroval Píďa podél golmana k delší tyči. To se mu podařilo za 12min. zopakovat po nezištné přihrávce od aktivního Dana Šebka. V 73min. napravil svoji chybu stoper domácích (já), když přečetl hru Semína, ve vlastním pokutovém území sebral míč, potáhl ho na půlku soupeře, kde lehkým obloučkem uvolnil do čisté gólovky Ondru Rozsévače, jemuž ve skórování zamezil za cenu faulu a penalty jen golman hostí. Tu s přehledem a v čistý hattrick proměnil Píďa a tím jak se ukázalo byl gólový účet tohoto utkání uzavřen – 5:2. Nutno podotknout, že naši hráči od stavu 4:2 kluky ze Semína jednoznačně přehrávaly a jen jistá nervozita a nemohoucnost zapříčinily, že skóre nenarostlo do vyšších čísel, obzvlášť pak dvě obrovské gólovky Ondry Rozsévače volaly po úspěšném zakončení. Stejně tak jako v minulém kole jsme zakončili utkání penaltou ve prospěch hostů, je potřeba říct, že se zde unáhlil do té doby velmi dobrý rozhodčí Čížek, jelikož zákrok se stal dobré 2 metry před pokutovým územím a snad právě proto skončila penalta se stejným výsledkem jako minulý týden a  to, že ji soupeř nedal. Je potřeba poděkovat všem hráčům, že se nevzdali za nepříznivého stavu a že aspoň v jednom poločase dokázali bavit pohledným fotbalem věrné fanoušky.

V příštím kole máme volno, takže další zápas sehraje naše rezerva na domácím hřišti za 14dní a to v sobotu 10. října od 15hod s rezervou z Chvaletic.

 

expresident

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář