Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezerva slavila v Selmicích

20. 9. 2009

Na to, že „A“ mužstvo dostalo předešlý den 7-gólový výprask ve Chvojenci a „B“ mužstvo v minulém kole utrpělo porážku na domácí půdě od týmu Choltic, přijela rezerva do Selmic v poměrně dobré náladě. Tomu odpovídal i začátek utkání. Hned ve 5 minutě se dostal po standardce k zakončení „Čombe“ Milan Zahradník ovšem sám před prázdnou bankou nedokázal míč usměrnit mezi tyče. Zákonitě přišel trest, kdy po nedůslednosti stoperů se dostal k míči kanonýr domácích Hochman a golmanu Hývlovi nezbylo než řešit tuto situaci za cenu pokutového kopu, který sám postižený proměnil. Naši hráči „B“ mužstva začali otřeseni kupit chyby a nepřesnosti v rozehrávce, tím posadili domácí na koně a chvílemi se měla celá obrana dirigovaná Jirkou Petříčkem co otáčet, aby udrželi pouze jednogólové manko. Po zhruba půl hodině hry začala újezdským fungovat kombinace a následný akce končily až těsně v předfinální čísti. To se podařilo prolomit až v 38minutě, kdy domácí golman trestuhodně promáchl jednoduchý míč a pro „Čombeho“ nebyl problém skórovat do prázdné branky – 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Po opravdu důrazné domluvě od trenéra Oldy nastoupila rezerva s odhodláním odvézt si dnes 3 body. Svůj cíl začali naplňovat již v 50minutě, kdy opět po chybě domácího golmana strhl vedení na starnu hostí svým druhým gólem „Čombe“. Odteď se začalo hrát podle not újezdských mladíků. Co dělá psychická pohoda ukázaly následné akce, které byly pohledné a většinou i účelné, viz sólo „Pídi“ Petra Hladíka, jenž přešel na 50metrech  přes čtyři protihráče z kterých udělal doslova plakát a chybělo jen štěstí při zakončení. To si vynahradil, kdy do „Pídi“ nastřelil u rohového praporku !!! míč stoper domácích a svůj den hrůzy uzavřel golman, když si tento odražený míč uklidil do pravého horního růžku. Hráči rezervy ovládli hru a pěkných kombinací utěšeně přibývalo. Jednu z nich zastavili domácí jen za cenu faulu a svým premiérovým gólem se blýskl z pokutového kopu golman Hývl. Gólový účet utkání pro hosty uzavřel po opět hezké kombinační akci na jeden dotek Michal Rozsévač. Jak utkání začalo, tak také skončil. A to penaltou pro tým domácích, kdy po sporném zákroku, a to přes míč, odpískal rozhodčí penaltu opět Lukáši Hývlovi. Snad proto náš golman vytáhl ze svojí zásobárny skvělý zákrok a penaltu chytil.

Takže utkání s nevyzpytatelným soupeřem ze Selmic dopadl ve prospěch našich barev a to zcela zaslouženě 5:1. Za odvedený výkon patří hráčům velký DÍK.

Zveme všechny příznivce na příští sobotu 26.9., kdy přivítáme na domácím hřišti od 16:30 hod rezervu ze Semína.

expresident

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář