Jdi na obsah Jdi na menu
 


Snadné sousto pro Benfiku

10. 10. 2009

Po dvoutýdenní pauze nastoupila naše rezerva, v přímém souboji o třetí příčku, proti rezervě Chvaletic. Tým z Chvaletic oslaben o hráče, kteří doplnili souběžně hrající „A“ tým přijeli jen s 10 borci. Snad už v tento moment se do hlav našich playerů usídlila myšlenka jistoty 3 bodů a otázkou je jen skóre. Proto asi hra vypadala tak, jak vypadala. Spousta nepřesností, doslova odfláknutých přihrávek, nedůraz a takřka 0 pohyb bez míče. Není proto divu, že fotbal plakal, diváci se „smáli“ a funkcionáři omdlévali hrůzou. Doslova vysvobozením tak byl dárek v 27min.  zoufalých Chvaleťáků, kteří výstavně během 4 min. dvakrát namazali Ondrovi Rozsévačovi a ten golmana hostí dvakrát překonal. Újezdečtí trošku oživlejší se přeci jen začali tlačit před branku , čehož výsledkem byly další dva góly do poločasu do sítě hostí. Za zmínku tak stojí už jen z první půle zrnění Járy Firbase a 3!!! doslova „ZAVRAŽDĚNÉ“ gólovky „Čombem“ Milanem Zahradníkem.

Do druhé půle jsme nastoupily s odhodláním navýšit skóre, ale hlavně zlepšit obraz hry. Tento předpoklad vyšel jen na 50%, skóre rostlo utěšeně, ale diváci byli zralí jít v pondělí k očnímu.

            Jediný hráč na hřišti, který by snesl přísnější měřítka a zároveň pochvalu byl Michal Vondráček, spoustu balónů vybojoval, přihrávky měly myšlenku a svoje vystoupení korunoval hezkým gólem. Ale po pořádku.

            Během prvních minut se dostali Újezdečtí do několika šancí, v koncovce však zklamali oba útočníci, obzvláště „Čombe“ neměl svůj den v proměňování jasných šancí. Ondřej Rozsévač přeci jen rozšířil svůj účet v tomto utkání na 4 přesné trefy. Balzámem  na oči pak byly dvě akce v závěru, kdy nejdřív po přihrávce „Majkyho“ Michala Vondráčka křižnou parádní střelou skóroval „Síra“ a následně sám „Majky“ si naběhl an milimetrovou příhru od „Pídi“ Péti Hladíka a levačkou výstavní střelou korunoval svůj výkon. Diváky ještě jednou zvedl ze sedaček kapitán Petr Kopáč, to když jeho „MÁM“ museli slyšet až ve Strašově a on ten míč neměl ani na tři metry, naštěstí jeho školácký minel stihl napravit golman Jandák společně s dobíhajícím bekem „Rambou“. Poté už následovala jen děkovačka hráčů divákům, která dokreslila výkon v tomto zápase a snad jen okrajově výši skóre.

            S tím jediným může být vedení klubu i hráči spokojeni, ovšem s předvedenou hrou nikoli. Snad to bylo jen psychické sebeuspokojení a příště se to opakovat nebude. Jedině tak totiž můžeme uspět na půdě nevyzpytatelného týmu z Tetova a ten nás určitě více prověří.

 

expresident


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Jirka,11. 10. 2009 20:54

Naprosto souhlasím s Lukasem. Napsal to dobře. Dobrý výkon podal Vondráček, který hrál jako jeden z mála hráčů pro tým.

...

Lukas,10. 10. 2009 23:26

Jako hoši gratulace k výhře, ale všichni co tam byli tak viděli, že ten soupeř by se asi porazil sám... je jenom dobře, že se tu utkání zvládlo tímhle způsobem.. jenom doufám, že všichni víte, že to nebyl zas tak excelentní výkon... z pohledu diváka to vypadalo trošku jinak než ze hřiště, ale bylo to dáno hlavně soupeřem.... BENFICA......