Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tříbodový gól Zimy

28. 4. 2012

     Náš tým začal aktivněji a svého soupeře přehrával. Odměnou za  aktivitu hostujícímu celku byl v 16 minutě gól z kopačky Zimy, který prošel středem hřiště až před golmana domácích a tomuto nedal sebemenší šanci 0:1. Kdo však čekal nadále dobrý fotbal ze strany našeho celku byl na omylu. Po zbytek zápasu byl mírně lepším celkem domácí.  Ty si v prvním poločasu vytvořili i největší šanci ke skórování, ale domácí ostostřelec Hochman šancí doklepnout míč do odkryté branky ze dvou metrů pohrdl a k úžasu všech přítomných na hřišti gól nevstřelil.  Poté mohl  trestat nedůslednost obrany domácích újezdecký Strnad, který postupoval sám na branku, ale přelovickému golmanovi jen pěkně přihrál.  

    Druhý poločas diváci viděli bohužel  špatný fotbal a to ze strany obou aktérů.  První šanci si vytvořil náš tým, kdy se Zima po autu Jirky Petříčka obtočil kolem svého strážce a slabší nohou vystřelil. Domácí golman  vyrazil pouze před sebe, kde bohužel nebyl nikdo připraven dorážet.  Domácí měli více ze hry a lépe kombinovali, ale žádnou vyloženou brankovou příležitost si do konce zápasu  nevytvořili. Náš tým zahrozil ještě dvakrát z rychlých protiútoků, ale Strnad ani napodruhé nevyužil svého nájezdu na branku, kdy ani nezakončil. Poté se ovšem Strnad přeměnil v nahrávače, kdy vyslal střídajícího Huňáčka do úniku, kterého včasným výběhem zastavil domácí brankář, jenž vyrazil na roh. Pěkným přímým kopem se ještě prezentovali Kalina a poté  Bendžík, ale skóre zápasu se již neměnilo.

     Pochvala pro celou obranu našeho celku, která sice moc dobře  nekombinovala, ale soupeře, který náš tým chvílemi  tlačil,  do vyložených šancí nepustila.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář