Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhra Benfiky nad Dolany

27. 3. 2011

     Domácí ihned od začátku měli více ze hry. V poli vcelku dobře kombinovali a drželi míč daleko od své branky. Co ovšem chybělo újezdecké  hře byla finální přihrávka před brankou soupeře a klid v zakončení při slibných akcí. Za zmínění stojí především stoprocentní šance Milana Zahradníka, který nezužitkoval příhrávku od Vaníčka, kdy se ocitl nikým neatakován sám před brankou soupeře. Jeho hlavička však brankové rozměry bohužel neměla.  Několik individuálních průniků  do vápna soupeře předvedl  dravý Hladík, ale bohužel bez gólového efektu, i když v některých situacích chybělo ke gólu velmi málo.  V prvním poločasu se pěknou a přesnou z poza šestnácky prezentoval ještě Ondřej Rozsévač, ale jeho střelu ve své náruči našel hostující golman.  Několik pěkných akcí též rozehrál z krajní zálohy s chutí hrající Bosman. S postupem času však tlak domácích ustupoval, neboť hráči Újezda se začali přizpůsobovat hře soupeře, přestali běhat a nábízet se spoluhráčům a tím přestali hrát svoji kombinační hru. Do kabin se tak šlo za nerozhodného výsledku.

   Jak skončil první poločas tak začal druhý. Do slibné příležitosti se dostal Zahradník a i když zakončil svoji slabší levou nohou přesně k tyči, chyběla jeho střele razance a tak si s jeho střelou brankář poradil.  Sklidnění do řad újezdeckých hráčů poté přinesla trefa a´lá Plašil  z kopačky Bosmana 1:0. Hru taktéž uklinil a lépe zorganizoval střídající Zima, který se ihned po svém příchodu prezentoval přihrávkou do stoprocentní gólové příležitosti Strnadovi. Bohužel malinko horší zpracování míče mělo za následek, že se skóre zápasu opět neměnilo. Poté rozhodčí přehlédl dvě jasné penaltové fauly od fotbalistů Dolan (faul na Bosmana a Strnada), a tak úplný klid přinesl do řad újezdeckých hráčů až gól Strnada, který zakončil  pohlednou akci Hladíka 2:0. Poté soupeř úplně odpadl jak po psychické tak po fyzické stránce a nedostal se do konce zápasu téměř za polovinu soupeře. V této době začala hitparáda zahozených šancí újezdeckých hráčů, kdy v největších se ocitl Huňáček, který měl tentokrát zvhlý střelecký  prach. Nejprve po přihrávce Vaníčka postupoval společně s dvěmi dalšími spoluhráči na branku soupeře avšak zvolil něco mezi přihrávkou a zakončením, které ukončil golman soupeře. Do druhé vyložené příležitosti se dostal po kolmé přihrávce Zimy, ale před samotným golmanem opět neuspěl. Obdobně dopadl i Vondráček, který se  po přihrávce Zimy ocitl sám před golanem, avšak z jeho zakončením si tento poradil, neboť nebylo příliš přesné a razantní.

    Výhra měla být zcela jistě výraznější, ale ne vždy je posvícení. Hlavní je, že se podařilo získat na domácím hřišti všechny tři body.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář