Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas se Sopřečí se otočil

10. 4. 2011

     Do brány Benfiky nastoupil odchovanec Sopřeče Jandák, který nahradil Hyvla, jenž dal přednost zhlédnutí zápasu Hradce Králové. Taktéž v dresu Sopřeče nastoupilo několik odchovanců  újezdeckého fotbalu (Hančil, Jarda Boudyš, Jirka Boudyš, Valášek).

     První poločas byli zcela lepším celkem domácí, kteří lépe kombinovali a drželi míč častěji na svých kopačkách. Hosté ovšem mohli zaskočit domácí, neboť se nemastná střela z poza šestnácky nečekaně odrazila a domácí mohli pouze děkovat Jandákovi, který reflexivně zakročil, kdy míč na poslední chvíli vyrazil nad branku. Do prvního poločasu hosté zahrozili ještě jednou, a to když po přímém kopu vznikl závar  před brankou domácích, který gólem však neskončil. Největší šanci domácích měl po akci Honzy Rozsévače jeho bratranec Ondřej Rozsévač, kterému se však v koncovce dle jeho představ nedařilo.  Diváci si tak gól v prvním poločasu nezakřičeli.

    Druhý poločas začal pro domácí šokem. To nepovedenou malou domů ze strany Šebka vystihl útočník Sopřeče a poslal hosty do vedení 0:1. Poté domácí přitlačili svého soupeře před jejich pokutové území a vytvořili si i několik slibných příležitostí. Asi největší šanci měl na kopačkách zkušený Strnad, který pěkně pronikl až před golmana hostí. Jeho koncovka se však mezi tyče nevešla. Svoji chybu poté napravil Šebek, který tvrdou střelou vyrovnal 1:1.  Za nedlouho se po faulu na Zimu kopal těsně za velkým vápnem trestný kop. Exekutor Strnad tento poslal do brankové konstrukce a pro dobře postaveného Jirku Petříčka již nebyl problém uklidit míč hlavičkou do branky 2:1.  Poté se do vyložené šance dostal Šebek, ale před brankou soupeře se neprosadil.   Síť soupeře se poté podařilo rozvlnit Honzovi Rozsévačovi, který si dobře naběhl na velice pěknou  přihrávku Zimy.  Gólový účet poté uzavřel Zima, kterého fauloval před pokutovým územím sopřečský hráč a sám postižený střelou přez zeď nedal sopřečskému strážci svatyně sebemenší šanci 4:1.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro JZ

Kožak,12. 4. 2011 21:16

koukám, že jsi dopledne na střelnici před zápasem dobře potrénoval,

Lukasův týmový duch

fík,11. 4. 2011 15:40

Jde vidět, že Lukas v ujezdu drží tymový duch ale asi ho držel v Hradci z Belikem.