Jdi na obsah Jdi na menu
 


     Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. S postupem času, však otěže zápasu začali přebírat újezdečtí fotbalisté. První gól padl po spolupráci Michala Rozsévače, který prodloužil míč na Hladíka, jenž našel milimetrově před brankou hostů Ondřeje Rozsévače, který Hladíkův centr zpracoval na prsa a propálil hostujícího golmana 1:0.
    Skóre zápasu mohlo nárůstat, ale Rambousek ze dvou metrů míč do sítě neposlal. Rusínův přímý kop zastavilo až břevno brankové konstrukce.  Svoje šance zahodili i Hladík, Michal Rozsévač a Jakub Petříček a tak se šlo do kabin s hubeným náskokem.  
     Druhý poločas mohl opět Rambousek posunout skóre na ukazateli, ovšem jeho střela do opuštěné brány, by ve Finsku zmrzla, a tak si pro tuto brankář hostů došel s rukama v kapsách.  Šanci zlomit průběh zápasu měl na svých kopačkách  s chutí hrající Hladík,  kterého  ve vápně zastavil  v rozporu  s pravidly  hostující golman.  Sám postižený  vzal na sebe  zodpovědnost  a nedal z pokutového kopu,  jinak dobře chytajícímu brankáři,  sebemenší šanci.  Ještě, že zde nebyli podívat trenéři Slávie, to by totiž okoukali jak se penalty proměňují poz. Já jsem totiž SPARŤAN. 2:0.  Na tři 3:0 posunul skóre Ondra Rozsévač, který chladnokrevně zakončil proti vybíhajícímu brankáři.  V poslední minutě zápasu si na pěkný centr Rusína nejvýše naskočil Vaníček, který po vzoru anglických fotbalistů skóroval k tyči na konečných 4:0.

      
         
  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář