Jdi na obsah Jdi na menu
 


Branky: O.Rozsévač, Rusín.

První poločas se naši dorostenci dostali do dvoubrankového vedení díky gólům Ondřeje Rozsévače a Tomáše Rusína. V prvním poločase nebyl ještě, za tohoto stavu uznán újezdeckému týmu regulérní gól, který vstřelil Ondřej Rozsévač. Druhý poločas soupeř snížil na rozdíl jedinného gólu. Smůlu měl náš tým  v poslední minutě, kdy odkop Hyvla trefil Rusína, od kterého se míč usměrnil do branky, nutno podotknout, že brána byla ovšem vlastní. Dle referencí byl rozhodčí slušně řečeno přísnější na hostující tým. Tentokrát jsem na zápase nebyl, takže informace z utkání jsou zprostředkované. Pokud budete chtít někdo něco dodat tak to napiště do komentáře.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poučná lekce

coach olda,2. 9. 2007 8:51

Zápas v Prosetíně byl pro naše dorostence první opravdovou lekcí z reality dnešního fotbalu.Začátek byl opět v naší režii a převahu jsme dokázali i vyjádřit brankou Ondřeje po dorážce Rambouskovy šance. Do té doby slušně pískající rozhodčí se v této chvíli rozhodl vzít vývoj utkání do svých rukou.Všechny souboje končily naším faulem ,stále jsme byli v ofsajdu a žluté karty rozdával jen nám.Přesto se nám podařilo zvýšit na 2:0 bombou Rusína z malého vápna.Najednou pan sudí ve svém úsilí polevil ,i když nám neuznal regulérní gól,a zdálo se ,že utkání pro nás dopadne dobře.Po změně stran ale došlo k hrubým chybám našich obránců ,kteří nezastavili průnik nejlepšího útočníka hostí a bylo to 2:1. Soupeř a sudí ucítili šanci a fotbal byl nahrazen bojem o pevnější nervy.Když už se zdálo ,že vydržíme,nastala situace,kterou by odvysílala NOVA jako BOREC NA KONEC.Po nevýrazném útoku domácích náš brankář odkopával míč na hranici velkého vápna a nešťaltně trefil dobíhajícího Rusína ,od něhož se míč dokutálel do vlastí brány.
Vzledem k vývoji utkání jsme ztratili 2 body ,ale každý bodík z venku je cenný.Toto utkání jsme více odbojovali a nedokázali jsme vnutit soupeři naši hru .Naopak jsme přistoupili na jejich nakopávanou a nedokázali na malém hřišti účelně zakombinovat.Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a kázeň ,díky které jsme udrželi nervy na uzdě.