Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hyvl, Vaníček, Jirka Petříček, Rusín, Firbas, Huňáček, Jakub Petříček, Havlíček, Michal Rozsévač, Ondra Rozsévač, Hladík

Střídali: Pilský, Rambousek,Bosman, Kopáč

Branky: Hladík 2 (obě z penalty), O.Rozsévač


Od prvních minut ukazoval tým z Újezda, kdo je na hřišti pánem. Svého soupeře přehrával náš tým hlavně kombinační hrou po zemi a dlouhými pasy, které směřovaly na nebezpečné újezdecké hroty za obranu domácích. Při jedné z křídelních akcí unikl Huňáček, který si to drze namířil do pokutového území řečanských, kteří ho zastavili až pomocí faulu. Na značku pokutového kopu si postavil míč Hladík a nedal domácímu brankáři sebemenší šanci 0:1.  Těsně před prvním poločasem zahrával újezdecký tým rohový kop, po kterém si to namířil podél zadní lajny až před golmana Jakub Petříček. Tento vystřelil, ale řečanský strážce branky jeho střelu z úhlu vyrazil. Vyražený míč vrátil před branku opět Jakub Petříček a Ondra Rozsévač rozvlnil domácí síť podruhé 0:2.
První poločas měli šanci i domácí hráči, ale na brankové čáře zastoupil našeho brankáře obětavým zákrokem Jarda Firbas. Ostatní náznaky šancí pochytal brankář Hyvl.
    Do druhého poločasu vstoupili naši hráči vlažněji, což se jim po chvíli nevyplatilo, neboť řečanští po pěkné akci snížili na 1:2. Náš mančaft se dal ihned dohromady a začal opět svého soupeře přehrávat. Uklidňující gól, který znamenal opět dvoubrankové vedení dal z penalty opět Hladík, který byl předtím domácím stoperem faulován za což viděl druhou žlutou kartu a vzápětí automaticky červenou.  Další šance již újezdečtí neproměnili, za což mohl  v některých případech pomezní rozhodčí, který mával jak při průvodu na prvního máje, nebo nemohoucnost při zakončení. Po gólech volaly hlavně dvě šance Ondry Rozsévače a samostatný únik Hladíka. Jeden z domácích hráčů těsně před koncem neunesl tíhu prohry a zcela bez míče úmyslně fauloval dobře hrajícího beka Jardu Firbase, za což viděl zcela po právu červenou kartu. Když ke konci neskončila gólem ani střela Michala Rozsévače rozešli se soupeři  za stavu 1:3.  Nejlepším mužem na hřišti byl Jakub Petříček. Taktéž se líbil Vaníček, Huňáček, Firbas, a stálé opory našeho celku. Bez chyby zachytal i golman Hyvl. Pochvalu si ale zaslouží celý tým, který zápas odehrál ve velkém tempu a na hřišti jasně dominoval.  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář