Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Martin Jandák, Martin Beránek, Radek Matys, Jirka Zima, Milan Beránek, Jirka Petříček, Tomáš Bendžík, Ondřej Bendžík, Pavel Linhart, Pavel Strnad, Filda Doležal

Střídali: Honza Rozsévač, Petr Hladík

Branky: Pavel Strnad 2,  Honza Rozsévač

Domácí nastoupili v nekompletní sestavě, když z různých důvodů chyběli, Erban, Tomáš Mrštík, Pavel Mrštík a Vavřín, a tak na domácí lavičce byly připraveni dorostenci Jakub Petříček a Petr Hladík. V základní sestavě újezdeckých se objevil další dorostenec Jirka Petříček.
Domácí na svého soupeře doslova vlétly, když první gól po rozehrání standartní situace Tomášem Bendžíkem vsítil Pavel Strnad 1:0. Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Domácí Doležal si obhodil  golmana a míč před branku předložil Pavlu Strnadovi, který zavěsil a tím zvýšil na 2:0. Prvích třicet minut domácí soupeři z Řečan n.L doslova nic nedovolili a naprosto je přehrávali. Za tohoto stavu byl ve vápně zbytečně faulován Doležal. Tentýž hráč si postavil míč na značku pokutového kopu, avšak tento mu golman hostí Cincibuch kryl. Poté se do zakončení dostal Milan Beránek a vstřelil zcela regulérní gól, avšak hlavní rozhodčí byl jiného názoru a gól pro údajný ofsajd neuznal. Poté ještě domácí Tomáš Bendžik zcela znemožnil hostující zadáky, kdy na malém prostoru čtyři povodil a dostal se až před golmana Cicibucha, kterého ovšem z penalty trefil. Od této doby se obraz hry začal pomalu vyrovnávat. Soupeř začal lépe kombinovat a na domácí padla deka z předešlých momentů. Dalším výrazným oslabením bylo odstoupení Ondřeje Bendžíka z důvodu svalového zranění. Z rozehraného rohu dostal řečanský na rozdíl jediného gólu Blažek 2:1. Tímto skončil první poločas.
Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, když několikrát ohrozili branku soka. Tuto však velmi chránil Cicibus, který několikrát zachránil hostující tým od pohromy. Studená sprcha pro domácí přišla vzápětí, když si na Koberův dlouhý aut naběhl Němec a přehodil vybíhajícího golmana Jandáka 2:2. Újezdečtí hráči se však nepoložili a po akci Pavla Strnada, který nahrál Honzovi Rosévačovi tento hráč poslal domácí nekompromisní střelou opět do vedení. Poté byla hra rozkouskována a často přerušovaná. Hosté si již nevypracovali žádnou šanci a do vápna domácích se dostávali akorát při zahrávání standartních situací. Ke konci zápasu ještě nastřelil tyč hostující branky Honza Rozsévač a v době, kdy postupoval z hlouby pole sám na bránu Linhart, tohoto zastavil nesmyslně praporek postraního rozhodčího.
Výhra domácího celku je zcela zasloužená, i když tato mohla být výraznější a zápas mohl být dohrán v poklidu. Pochvalu zaslouží celý kolektiv domácích, který se ani po vyrovnávající brance nesložili kousli se a zápas zodpovědně dohráli. V týmu hostí se líbil Grande, Brychnáč a golman Cicibuch.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

brankář soupeře

x,1. 1. 2012 1:11

Jak se vlastně jmenoval brankář soupeře? Máte ho tam uvedeného třikrát, vždy trochu jinak...