Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Jandák, Linhart, Matys, Zima, Milan Beránek, Erban, Ondřej Bendžík, Tomáš Bendžík, Doležal, Petr Mrštík, Pavel Strnad
Střídali: Vavřín, Jirka Petříček,

BRANKA: Filda Doležal

Domácí tým nastoupil do zápasu oslaben o útočníka Pavla Mrštíka, který si užívá dovolenou ve Francii, Martina Beránka, který si odpykává trest za udělenou červenou kartu v zápase s Dřítčí a Jana Rozseváše, jenž dal před fotbalem přednost Hip Hop kempu v Hradci Králové.
První poločas se domácímu celku vůbec nepovedl. Na hřišti se více mluvilo než hrálo. Domácí hráči zbytečně komentovali výkon sudího a tím ztráceli koncentraci a dostávali se pod tlak hostujícího celku. První poločas se odehrával spíše mezi vekými vápny a zcela vyloženou šanci si vytvořili pouze hráči se Sezemic, kteří postupovali sami na brankáře Jandáka, který však hostující ostrostřelce vychytal .  O prvním poločase lze konstatovat, že soupeř měl více míč na svých kopačkách a byl i nebezpečnější.
Druhý poločas domácí tým po bouřce v kabině nastoupil jako zcela vyměněný. Lépe kombinoval, bojoval a zcela omezil s odpuštěním zbytečné kecání. Na začátku druhého poločasu se do šance dostával opět soupeř jehož gólovou šanci utnul obětavým skluzem Zima. Poté převzali již inicativu domácí, kteří dali gól když si na ideální přihrávku naběhl Filip Doležal a hlavičkou přehodil vybíhající golmana hostí 1:0. Hosté poté otevřeli více obranu, čehož využívali domácí hráči. Po gólech volali hlavně tři šance Petra Mrštíka , avšak golman hostí prokázal vynikající postřeh. Další šance měl Vojta Vavřín, který po vystřídání odehrál zápas ve velkém tempu. Naši kluci , ale poslední hřebíček do rakve nezatloukli , a tak mohlo dojít k známému "nedáš, dostaneš". Na dlouhý centr si za domácí obranu naběhl Bělohubý a postupoval sám na Jandáka. Jandák ale potvrdil vynikající formu s předešlých zápasů a kanonýra hostujícího celku zázračně vychytal. Poté si již naši kluci těsnou výhru pohlídali. První poločas byl ze strany domácího týmu přímo strašný, ale za výkon ve druhém poločase zaslouží pochvalu všichni hráči domácího celku, neboť táhli za jeden provaz a na hřišti odevdali maximum. Jmenovitě chválime Jandáka, který podržel tým při šancích soupeře. V příštím zápasu zajíždíme do Opatovic.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář