Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hyvl, Vaníček, Petříček Jiří, Rusín, Michal Rozsévač, Huňáček, Havlíček, Petříček Jakub, Bosman, Rozsévač Ondřej, Hladík

Střídali: Pilský, Rambousek, Čihák,

Branky: Rozsévač Ondřej 2, Rozsévač Michal, Petříček Jakub

Na hřiště do Újezda již jezdí hostující oddíly s defenfivní taktikou. Totéž platilo i o soupeři z Pardubic. Tento se první poločas urputně bránil a hrál zcela destruktivní fotbal. K naší brance se spíše dostával sporadicky. Ovšem náš tým se soupeři v prvním poločase přizpůsobil a nedokázal kombinovat, tak jak jsou diváci ze zdejšího stadionu zvyklý. Soupeř mohl jít dokonce do vedení, ale Hyvl včasným vyběhnutím šanci hostujícího celku zmařil. Poté poslal, ve dvouch případech, do gólových šancí domácí útočníky střední záložník Kuba Petříček, ale tyto v góly nebyly proměněny. Nejhezčí akce prvního poločasu byl průnik Jirky Petříčka z postu stopera až před hostujícího golmana, kdy obcházel bránící hráče jak odstavené popelnice. Tato ovšem gólem neskončila. Poprvé si domácí fandové zakřičeli gól čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu, kdy po rozehrání rohového kopu hotující golman chytal míč jak horký brambor, tento se odrazil k Ondrovi Rozsévačovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a míč zastavila až síť branky 1:0. Do konce prvního poločasu se ocitl ve slibné šanci Hladík, ale tomuto chyběli pohé centimetry k míči, tak aby tento poslal za záda hostujícího brankáře.
Druhý poločas začal tým Újezda lépe kombinovat a hostujícím hráčům ubývali velmi rychle síly. Z tohoto rezultoval druhý gól. Přihrávku s nápisem golová vymyslel Hladík, který našel Ondru Rozsévače, který si naběhl na úroveň velkého vápna. Tento si přihrávku ukázkově zpracoval, posunul si ho směrem k bráně a chladnokrevně zakončil proti vybíhajícímu brankáři 2:0. Třetí gól padl díky obětavému napadání hostujících hráčů Hladíkem, kdy se poté míč odrazil k Rozsévačovi, který nekompromisně zakončil na 3:0. Nutno však podotknout, že tentokrát se trefil Rozsévač Michal, mladší brácha Ondřeje. Poté již soupeř působil odevzdaným dojmem, čehož domácí využili. Hřebíček do rakve hráčům z Pardubic zatloukl režisér hry domácích Kuba Petříček 4:0. Z tohoto důvodu již soupeř čekal na odpískání konce zápasu rozhodčím jako na smilování boží. Tento pardubické hráče písknutím skutečně vysvobodil a konec zápasu odpískal.
Závěrem lze konstatovat, že první poločas byl ze strany domácích vlažný, ale do druhého poločasu vlétly již tak jak jsou domácí fandové zvyklý. V dresu domácích se líbil tentokrát efektně hrající Tomáš Rusín, agresivně a dobře bránící Štěpán Vaníček, režisér hry Kuba Petříček, letec Huňáček, střelec zápasu Ondra Rozsévač a bojovník Hladík. Pochvalu však zaslouží celý tým, bez kterého by jednotlivci nic neznamenali.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář