Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Hyvl, Vaníček,  Jirka Peříček,  Rusín,  Firbas,  Huňáček,  Kuba Petříček,  Michal  Rozsévač,  Rambousek,  Hladík,  Rozsévač Ondra,

Střídali: Pilský, Havlíček, Kolman,

Branky: Hladík 2 (1xpenalta), O.Rozsévač

Pro domácí začal zápas nešťastně, když u odraženého míče od dřevna byl první hostující útočník, který tento usměrnil bez problémů do odkryté branky domácích. Újezdečtí hráči, však nesložili zbraně a dostali svého soupeře pod tlak. Další ránou pro naše hráče byl neuznaný gól na základě signalizace ofsajdové pozice laikem z Chrasti (pozn. pan pomezní by mohl mávat jedině na nádraží, neboť nejspíše vůbec nevěděl co ofsaid je, což v zápase ještě několikrát prokázal). Pochvalu zcela jistě zaslouží chrástecký brankář, který několikrát podržel svůj tým výbornými zákroky. Ještě před skončením prvního polačasu se dal zbytečně vyloučit asi do té chvíle nejlepší hráč a střelec jediného gólu hostí. Tento se šel předčasně sprchovat poté, co bez balonu udeřil loktem do hrudníku Ondru Rozsévače.
Druhý poločas se dlouho nemohl domácí tým proti oslabenému soupeři dlouho prosadit. Naši hráči se přizpůsobili hře soupeře a unáhlili se k pouhému nakopáváni balónů, se kterými si vysocí zadáci  z Chrasti bez problému  poradili.  Zlom v utkání  nastal , když si před velkým vápnem soupeře převzal míč Hladík  a  z obránců soupeře si udělal  slalomovou dráhu, kdy poté levou nohou srovnal gólový účet 1:1.  Od této  chvíle začali domácí lépe kombinovat  z čehož vyústil další gól domácích, který zaznamenal Ondra Rozsévač, poté co si ukázkově zpracoval těžký míč do pokutového území a pohotově poslal svůj tým do vedení 2:1.  Za nedlouho fauloval obránce soupeře ve velkém čtverci  Hladíka a rozhodčí po odpískání úkázal na značku pokutového kopu, který s přehledem proměnil sám postižený 3:1.  Poté hra upadla do podprůměru. Pochvalu si zaslouží celý tým, nicméně bych navíc pochválil Jardu Firbase, útočníky Ondru Rozsévače a Petra Hladíka. Druhý poločas hru rozhýbal střídající Pilský.










 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář